Partida dintre CSU Craiova II şi FC Universitatea Craiova, contând pentru Liga a III-a, a fost marcată de incidente, vineri, şi chiar a fost întreruptă aproximativ zece minute din cauza suporterilor, informează digisport.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, totul a început înainte de startul jocului, când suporterii oaspeţilor erau pregătiţi să intre în stadion. Când au aflat că vor intra doar cei cu bilete, fanii au încercat să escaladeze gardurile şi au forţat porţile. Suporterii primiseră 300 de bilete, dar au venit la meci în număr mult mai mare. Fanii au intrat în conflict cu jandarmii, care au ripostat folosing gaze lacrimogene.

În a doua repriză, partida a fost întreruptă aproximativ zece minute, după ce fanii echipei oaspete au rupt scaune din sectorul pe care îl ocupau şi au aruncat cu ele spre teren, iar pe unele le-au incendiat. Spre final, fanii FCU Craiova au fost evacuaţi de pe stadion de forţele de ordine.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si