Cantareata de muzica populara a murit pe 14 martie si acum isi doarme somnul vesnic la Cimitirul Straulesti. Sute de oamneni care au admirat-o de-a lungul vietii pe artista s-au adunat la Biserica Costeasca. Alte cateva sute au venit si la Cimitirul Straulesti.Dupa ce familia s-a retras, oamenii prezenti i-au aranjat florile si coroanele de pe mormant. Numai ca o parte din ei au plecat si cu multe flori acasa.

In aceasta dimineata, au fost gasite mai putine flori si coroane pentru ca au disparut peste noapte. Cei care au grija de cimitir au spus ca mormantul era prea sufocat de flori, asa ca au facut curat, potrivit Kfetele.

Oamenii care au iubit-o pe Ileana Ciuculete au venit si in aceasta dimineata la locul de veci al artistei si au aprins lumanari pentru sufletul celei adormite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si