Judecatorii nu reusesc sa finalizeze procesul care il are ca protagonist pe barbatul de 33 de an, inginer la ArcelorMittal Galati, acuzat ca si-a omorat propriul copil, din cauza unei expertize medico-legale dispuse de instanta si care nu a ajuns nici pana acum la dosar.

S-a implinit jumatate de an de cand dosarul in care a fost inculpat Paul  sub suspiciunea ca si-ar fi ucis propriul copil, a ajuns pe masa judecatorilor Curtii de Apel Galati, fara ca acestia sa poata pronunta verdictul definitiv din cauza unei expertize dispuse de instanta si care nu a ajuns nici pana acum

la dosar.

Pe 3 octombrie 2017, Tribunalul Galati l-a condamnat in prima instanta pe Paul Constantin Pohrib la 17 ani de inchisoare pentru omor si i-a interzis exercitarea drepturilor parintesti pentru o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei principale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Micutul avea hematom parietal drept, echimoza parietala stanga, fractura parietala dreapta si hemoragie subrahidiana. Din cauza leziunilor grave, s-a decis transferarea copilulului pe 26 decembrie 2015 la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucuresti, iar medicii de acolo au constatat un alt lucru socant: leziunile bebelusului se intindeau pe doua treimi din creier, zona fiind practic lipsita de sange, astfel ca sansele de supravietuire ale copilulului erau nule.

Paul Constantin Pohrib si-a invinovatit sotia, apoi personalul medical care s-a ocupat de tratarea micutului si a sfarsit prin a arata cu degetul si inspre fratele copilului decedat, in varsta de doar un an si sase luni, despre care a spus ca l-ar fi lovit in cap pe fratele sau cu o jucarie.

Expertiza psihiatrica a dovedit insa ca a avut discernamant in noaptea cand si-a lovit copilul. A acceptat sa fie supus unui test cu detectorul de minciuni, care a demonstrat ca a mintit in legatura cu ceea ce s-a intamplat in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2015.

Sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si