Un bărbat în vârstă de 41 de ani, traficant de cocaină din Hampshire, Marea Britanie, a fost prins în timp ce căuta pokemoni pe stradă.

Numele lui este Raymond Phipps și a fost condamnat la 5 ani de închisoare, el făcând parte dintr-un grup de 7 persoane care vindeau droguri.

Citește și: Șapte indivizi arestați într-un dosar de proxenetism şi trafic de minori. Victimele, racolate prin metoda loverboy

Cum a fost prins bărbatul în timp ce vâna pokemoni

Autoritățile au efectuat o investigație numită „Operațiunea Tattoo”, în cadrul căreia traficantul a fost supravegheat. Apărarea a susținut că el se juca celebrul joc Pokemon Go. 

Avocata Ioana Nedelcu a spus că, atunci când polițiștii l-au prins, Raymond Phipps aduna Pokemoni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Eroare la aparatul DrugTest: doi șoferi au rămas fără loc de muncă în urma rezultatului greșit

Metro a relatat că Poliția a găsit 13.350 de lire sterline într-o geantă a traficantului de droguri. El a spus că era un cadou de nuntă  de la bunica sa. Acuzarea a susținut că geanta avea amprentele unui alt membru al rețelei de traficanți.

Citește și: Informații despre drogul „tranq”. Le mănâncă pielea consumatorilor și face ravagii pe străzi

Procurorul Robin Leach a menționat că Raymond Phipps era intermediarul rețelei de droguri, ce pare „extrem de sofisticată și bine organizată”, scrie Mediafax.

Potrivit Poliției din Hampshire, Raymond Phipps „prindea” pokemoni și vindea droguri.

Citește și: Percheziții de ultim moment într-un dosar de trafic de droguri de risc. Sunt vizați și elevi care consumă cannabis

„Infracțiunile pe care le-ați comis sunt atât de grave încât nu se justifică doar o amendă sau vreo pedeapsă comunitară. Cu toate acestea, având în vedere circumstanțele atenuante personale referitoare la sănătatea dvs. și timpul pe care l-ați așteptat pentru proces, ordon o pedeapsă de 5 ani de închisoare", a spus judecătorul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si