Close sidebar
Close sidebar

Ingrozitor! Asa se vinde carnea intr-un supermarket din Comanesti, judetul Bacau

Clientii unui supermarket din Comanesti, judetul Bacau au fost socati cand au ajuns la raionul de carne, care era aruncata pe rafturile pline de sange.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O clienta a supermarketului din Comanesti, Bacau a mers luni seara la cumparaturi si a fost socata de ce a vazut la raionul de carne. Tanara a publicat pe retelele de socializare imaginile de groaza, scandalizata de modul in care li se vinde oamenilor mancare. Pachetele cu carne sunt aruncate pe niste rafturi murdare, pline de resturi si sange.

Din unele pungi cu carne "proaspata" se poate vedea cum se scurge sangele. Oricine poate sa isi dea seama ca produsele stateau in acele conditii de mai mult timp, pentru ca printre petele de sange se vad si unele uscate si invechite.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"Cam la frigider sau congelator ar trebui sa stea toate astea", a fost reactia unui client, stupefiat de imaginea cu care a fost intampinat in magazin. "Nu le pasa!", este reactia altui cumparator. "Jeg cat casa! Rusine sa va fie", a spus o alta persoana, scandalizata de cele vazute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI