Bărbatul a luat un tub de vopsea  și a vopsit marcajele de pe strada Pădurii din Chişinău, la intersecția cu strada Grădina Botanică. Lipsa acestor marcaje îi făcea pe elevii săi să nu susţină examenele, or, examinatorii aveau astfel motive să pretindă că elevul nu este un bun șofer. Astfel că spuneau că nu şi-a poziționat maşina în apropiere de centrul drumului, sau că a oprit prea departe la intrarea în intersecţie.

Se pare că această situație l-a scos din sărite pe instructorul auto, care a venit cu vopsea pulverizată să facă ceea ce nu fac autoritățile, să aplice marcaje pe drumuri.

Gestul inedit al unui instructor auto

Bărbatul a fost văzut în timp ce aplica marcajul, iar un video cu el a fost publicat în mediul online, cu comentariile autorului filmării, arată piataauto.md.

Citește și: VIDEO- Cluj-Napoca a devenit orașul lalelelor

Conform sursei citate mai sus, marcajele chiar există. Instructorul a aplicat o linie întreruptă, care trece ulterior în linie continuă în apropierea intersecției şi a fost desenată chiar şi o linie stop, de reper pentru punctul opririi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Noile marcaje le vor fi de folos elevilor ca să nu mai primească un verdict negativ doar pentru că examinatorul are o altă viziune asupra interpretării vizuale a drumului, în lipsa marcajelor.

Citește și: Șofer prins cu o alcoolemie de 2,74 g/l. Ce au transmis oamenii legii

Lângă intersecție se regăsesc centrul de examinare al ASP, dar şi un poligon auto pentru exerciții de școală auto.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un cărucior cu un bebeluș se îndreaptă spre autostradă după ce bunica lui a căzut

Poliția nu și-a expus încă părerea față de gestul exercitat de instructorul auto.

Citește și: Anumite vouchere de vacanță vor expira în curând. Până la ce dată mai pot fi folosite acestea?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si