Marcel Toader a fost un mare rugbyst, care a strans numai putin de 30 de selectii la echipa nationala, mandrindu-se si cu participarea la Campionatul Mondial din 1987, din Noua Zeelanda. Dupa Revolutie, Toader s-a transferat in Franta, incheindu-si cariera la Besancon.  Cand s-a retras, lui Toader i s-a organizat un meci festiv, la care au participat fosti colegi de la nationala, dar si rugbysti din campionatul francez.

Marcel Toader a pastrat o fotografie facuta la acel eveniment si a marturisit ca, la final, s-a petrecut o intamplare de neuitat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

  „Este imaginea de la ultimul meu meci oficial din cariera. Istoria acestui meci este aparte, o intamplare pe care nu am sa o uit niciodata. La ultima atingere a balonului, l-am degajat in tusa, peste tribuna oficiala, era ultima secunda de joc. Fluier final. Peste 10 minute, in vestiar, vine Presedintele sa-mi inmaneze balonul ca amintire. Il gasisera in masina mea, sparsese luneta din spate in cadere”,  a povestit Toader.

Fostul rugbyst nu a precizat despre ce presedinte este vorba, insa, cel mai probabil, era conducatorul echipei din Besancon.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si