Close sidebar
Close sidebar

Invinsi la alegerile pentru primarie, doi preoti din Suceava care au trecut la politica si-au dezvaluit averea: salarii de 1600 de lei, case si masini!

Doi preoti au candidat fara succes la alegerile locale, dar cu aceasta ocazie enoriasii au aflat ce averi detin acestia.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi preoti din judetul Suceava, Liviu Mihaila (din Falticeni) si Sorin Doroftiese (din Dorna Candrenilor), au candidat din partea PNL, in localitatile lor, pentru postul de primar. Ei au renuntat la preotie, depunand cereri de retragere la Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, insa nici unul dintre ei nu a reusit sa castige: Doroftiese a obtinut 33,21% din voturi, in timp ce Mihaila a convins mai putini alegatori, doar 8,32%.

Preotul Liviu Mihaila Cand si-au anunta candidaturile, cei doi preoti si-au depus si declaratiile de avere, care nu se depun de catre slujitorii Domnului, chiar daca Biserica este sustinuta financiar de stat.
Politicianul Liviu Mihaila
Astfel, enoriasii au putut afla ce averi au acestia! Doroftiese detine doua terenuri, doua case si doua masini, iar venitul sau anual de preot paroh a fost de 18.240 de lei (1.520 lei pe luna). Celalalt preot, Mihaila, are un apartament, doua masini si un salariu putin mai mare decat al lui Doroftiese, de 19.924
de lei (1.660 lei pe luna).
Sorin Doroftiese




Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI