Intențiile lui Mircea Geoană în ceea ce privește candidatura sa la alegerile prezidențiale din acest an nu au fost clare dintotdeanua. Până în urmă cu puțin timp, Secretarul General Adjunct al NATO declara că urmează să ia o decizie, pe care o va anunța la momentul oportun.

În cursul zilei de azi, Mircea Geoană a creat o postare pe Instagram, prin care lasă de înțeles că va candida la alegerile prezidențiale, independent, fără susținere din partea PSD.

În postare este ilustrată o poză pe care scrie "2024, anul independenților". Textul postării insinuează, de asemenea, candidatura acestuia pentru președinția României.

"După războaie seculare, rămâne cum am stabilit: anul 2024 este anul independenților în România!", a scris Mircea Geoană, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Mircea Geoana (@mirceageoana)

Mircea Geoană, despre candidatura la prezidențiale

Un sondaj INSCOP arăta că 25% dintre cetățeni l-ar vota pe Mircea Geoană în primul tur al prezidențialelor, informează gândul.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu puțin timp în urmă, Mircea Geoană declara că este aproape de a lua o decizie în ceea ce privește candidatura la alegerile prezidențiale din 2024, lucru care necesită o mare responsabilitate. De asemenea, Secretarul Adjunct al Nato mărturisea că se simte flatat că cetețenii au o părere bună despre el.

Citește și: VIDEO Scenariul care lasă PNL la ușă! Ce au spus Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu despre alegerile prezidențiale

Mircea Geoană

[Sursa foto: Facebook]

"Sunt tot mai aproape de o decizie. Nu are rost să ne ascundem prea mult. Întrebarea este mult prea frecventă. O aud de la foarte multă lume, și de la presă, și de la cetățeni. Sunt mult mai aproape de o decizie. O decizie finală o voi lua după ce voi termina mandatul de la NATO și atunci o să o facem așa cum se cuvine, transparent și explicit.Eu sunt extrem de măgulit, de flatat că se pare, cel puțin din sondaje, lumea avea o părere bună despre mine. A candida la președinția României reprezintă o decizie masivă. E o decizie importantă, e o decizie care implică responsabilitate. Eu n-am fugit de răspundere niciodată în viața mea, nici în momente grele, nici în momente mai favorabile din viață, dar cred că în acest moment, repet, sunt mai aproape de o decizie.

Da, decizia finală, cu subiect și predicat, cu anunț public și terminând această perioadă de întrebări repetate și de răspunsuri încă evazive din partea mea, o vom trata ca atare", a declarat Mircea Geoană.

În anul 2009, Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Traian Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si