Mai mult decât atât, luptătorul MMA care a participat în acest sezon de partea Faimoșilor, recunoaște că își bazează afirmațiile pe studiul temeinic al statisticilor de la Exatlon.

Citeste si: Kanal D, premiul de Excelență pentru evoluție spectaculoasă, la Radar de Media Summer Gala

Citeste si: Cifrele impresionante ale lui Ion Surdu, câștigătorul la masculin în sezonul al treilea Exatlon

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Ion Surdu pentru ”războinicul” Cristian Dumitrache după câștigarea Exatlon! ”Faimosul” i-ar fi promis că îi va da bani pentru fratele său bolnav

”Îl bătean și pe Alin Andronic, sunt sigur de asta. La precizie i-am fost,s tatistic, mult superior, iar la viteză eram undeva la egalitate. Iulian Pîtea a fost mai rapid decât Alin Andronic, dar era mai slab la finalizare. Am studiat statisticile, nu vorbesc aiurea. Nu cred că, până acum, ar fi fost un concurent care să mă învingă, și nu o spun ca să par arogant, o spun după ce am analizat cât se poate de serios fiecare concurent, fiecare traseu, fiecare punct tare sau slab al celorlați băieți”, ne-a spus, în exclusivitate, Ion Surdu.

În altă ordine de idei, ne-a mai explicat câștigătorul Exatlon, luptătorul MMA se pregătește pentru revenirea în ring.

”Momentan sunt în refacere, dar, de prin octombrie, cred că voi fi pregătit să revin în ring, să lupt. Îmi place asta, de ce să nu recunosc, așa că mă voi pregăti temeinic pentru a înfrunta orice adversar îmi va fi scos în cale”, ne-a mai spus Ion Surdu.

 

Finala sezonului 3 Exatlon, câștigată de Faimoșii Ion Surdu și Andreea Arsine

Cel de-al treilea sezon al competiției sportive „Exatlon” s-a încheiat duminică seara și și-a desemnat cei doi câștigători, ambii Faimoși, Ion Surdu și Andreea Arsine. Bătălia pentru marele premiu, la masculin, s-a dat între Ion Surdu, de la Faimoși, și Gabriel Nedelcu, de la Războinici. Ion Surdu a câștigat în fața lui Gabriel Nedelcu cu un scor general de 3 la 1.

La feminin, finala s-a dat între Andreea Arsine și Nicoleta Lunca, Faimoasa câștigând bătălia în față rivalei, tot cu scorul de 3 la 1. Mai mult, Faimoasa Andreea Arsine a făcut un gest nobil pentru Nicoleta Lunca anunțând că îi va dona adversarei sale din finală de aseară o sumă considerabilă de bani din valoarea premiului câștigat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si