Cat timp IPS Teodosie a semnat controlul judiciar, preotii au stat la coada, aratandu-si sutinerea fata de el. Acestia sustin ca tot ce se vehiculeaza despre preot e o minciuna care dauneaza imaginii Bisericii.

Astfel de imagini pot fi considerate "de colectie"! Zeci de preoti, rasfirati pe trotuar si pe marginea strazii, fac" de paza" in fata sediului Inspectoratrului de Politiei din Constanta.

Nu pentru vreun caz umanitar sau pentru o cauza nobila, cum scrie in Biblie, ci pentru seful lor!

Slujitorii Domnului l-au inconjurat pe Inalt Prea Sfintitul Teodosie mai ceva ca pe Sfantul Graal. Totul, pentru ca presa sa nu ajunga la arhiepiscop si sa-l ia la intrebari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Este o sustinere a noastra a pentru IPS Teodosie intrucat in presa au aparut mai multe erori”, spune un preot.

Arhiepiscopul Todosie acuzat de luare de mita si deturnare de fonduri europene, a intrat in sediul inspectoratului de politie pentru semnarea constrolului judiciar. Preoti nu l-au parasit nicio secunda pe inaltul prelat

Dupa ce Arhiepiscopul Teodosie a iesit din sediul politiei, cei peste 30 de preoti parca s-au simtit mai linistiti si s-au grabit sa se intoarca la treburile lor specifice.

Cei mai multi nici nu s-au mai uitat pe unde au traversat strada.

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a provocat un val de controverse in ultima perioada. Dupa ce a fost plasat sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mita si obtinerea ilegala de fonduri europene, Inaltpreasfintitul nu rateaza nicio ocazie pentru a atrage atentia. In urma cu cateva zile, a fost primit cu covor rosu de ceilalti preoti la intrarea in biserica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si