O femeie se pare că a recurs la un gest șocant după ce a găsit o poșetă în zona gării din Arad. Ce au decis autoritățile, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro?

Ireal ce a făcut după ce a găsit o poșetă în gară

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Maramureș, se pare că a găsit o poșetă în spatele unui bloc din zona gării din Arad.

Conform sursei citate anterior, se pare că femeia ar fi început să vândă bunurile din poșetă.

În poșetă erau documente personale, 600 de lei și două telefoane mobile, dintre care unul ar fi fost vândut, în aceeași seară, pentru 100 de lei. Documentele, poșeta și un telefon au fost recuperate, urmând a fi returnate proprietarului, s-ar arăta într-un comunicat, potrivit antena3.ro.

Citește și: Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgență! Prima reacție a tatălui său. "Lua pastile antidepresive"

femeie cu poseta

Foto simbol- femeie cu poșeta

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că polițiștii au reținut-o pe femeie pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de însușire a bunului găsit. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi ar continua, potrivit aceleiași surse, documentarea activității infracționale a femeii.

Citește și: Cine ar fi putea fi criminalul tinerei însărcinate, găsită îngropată într-o pădure, la o săptămână de la dispariție? Suspectul este un fost polițist, care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

masina de politie

Ce au hotărât autoritățile

[Sursa foto: istockphotos]

O femeie a găsit bani pe jos și i-a predat poliției

În urmă cu câteva zile, o femeie din Neamț ar fi găsit pe jos o sumă importantă de bani.

Incidentul a avut loc în Dulcești, Neamț. O femeie în vârstă de 62 de ani a găsit pe jos suma de 4.100 de lei, pe care a predat-o poliției.

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rrurală Dulcesti au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, din comuna Dulcesti, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se deplasa către unitatea poștală din localitatea de domiciliu, a găsit suma de 4.100 de lei, a transmis Poliția Neamț.

Se pare că banii au ajuns la proprietar. Cel care a pierdut suma ar fi un bărbat de 71 de ani, tot din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificată persoana care a pierdut suma de bani, un bărbat în vârstă de 71 ani, din aceeaşi localitate, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si