Incidentul șocant a avut loc în Bihor. O femeie de 58 de ani și-ar fi înjunghiat mortal propriul fiu. După crimă, femeia ar fi alertat autoritățile spunând că fiul ei s-ar fi sinucis, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Și-a înjunghiat fiul și a mințit polițiștii că acesta s-a sinucis

Tragedia a avut loc în cursul zilei de 30 aprilie, în comuna Borozel, din județul Bihor.

Se pare că în urma unui conflict avut cu propriul fiu, o femeie de 58 de ani a recurs la un gest șocant. Într-un exces de furie, aceasta și-ar fi înjunghiat mortal copilul, în vârstă de 34 de ani, în piept.

Citește și: Dan Negru, prima reacție despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu-l împiedică nicio operație”. Prezentatorul a dezvăluit ce urmează acum pentru marele actor

a injunghiat

Și-a ucis propriul fiu și a alertat polițiștii cum că acesta s-ar fi sinucis

[Sursa foto: istockphotos]

Mama a sunat apoi la 112, spunând că fiul său s-ar fi sinucis. Autoritățile au descoperit, în urma cercetărilor, că ar fi vorba despre o crimă, nu despre un caz de sinucidere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Conform ebihorenul.ro, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta ar urma să fie prezentată în fața judecătorilor de la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

Cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a petrecut tragedia sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: VIDEO- La mare cu aglomerația din tren. Vagoanele au fost pline până la refuz de tinerii care nu au vrut să piardă startul distracției de 1 Mai

politie

Autoritățile continuă cercetările

[Sursa foto: istockphotos]

Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, în văzul lumii, pe o stradă din Drăgănești-Olt

Un bărbat a recurs la un gest șocant în timp ce se afla cu soția pe o stradă din comuna Drăgănești-Olt. Se pare că în urma unor divergențe, bărbatul și-a înjunghiat soția, în văzul oamenilor.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, murind pe patul spitalului. Oamenii legii au reușit să îl prindă pe bărbat.

”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din oraşul Drăgăneşti-Olt, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din oraşul Drăgăneşti-Olt, acesta fiind condus la sediul poliţei pentru audieri”, s e arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si