In cazul in care te confrunti si tu cu dificultatea de a alege o rochie de seara spectaculoasa, vrem sa iti sugeram un model la care poate nu te-ai gandit: o rochie de seara cu trena. Stim ca poate vei spune ca ai prefera rochii de seara care sa iti permita sa te misti in voie, insa daca alegi modelul ideal pentru tine, vei putea dansa fara probleme si nu te vei impiedica de trena.

In continuare, iti vom prezenta cinci modele care ne-au atras atentia si in care vei arata ravasitor! 

Rochiile tip sirena nu sunt potrivite doar pentru mirese, ci si pentru evenimentele de seara deosebite la care participi. De aceea, prima recomandare este Rochia tip sirena Atmosphere cu paiete verzi in zona bustului. Se remarca prin croiala ce pune in evidenta silueta si prin cromatica impresionanta: partea de jos este neagra, talia este evidentiata de un cordon lucios tot negru, iar partea superioara este acoperita de paiete verzi si negre. Este o rochie cu bretele negre, subtiri, ce se inchide cu un fermoar ascuns la spate. In plus, suntem siguri ca te va impresiona trena nu foarte lunga, dar de efect a acestei rochii.

Stim ca multe persoane aleg culori clasice pentru evenimentele de seara, cum ar fi negru si rosu, insa vrem sa te incurajam sa porti si alte nuante, care se potrivesc perfect in orice imprejurare.

Sugestia noastra este Rochie de seara Atmosphere cappucino cu despicatura adanca pe picior. Aceasta are o croiala tip sirena, un decolteu senzual in V petrecut, pliuri in zona bustului pentru un plus de eleganta, o crapatura adanca pe picior si talia marcata. Este o rochie superba, fabricata in Romania, cu o trena discreta ce nu te va impiedica la mers ori la dans. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru evenimentele la care iti doresti sa te bucuri de doua rochii, insa nu ai timp sa te schimbi, sau nu iti doresti sa investesti prea mult in tinute, iti recomandam o Rochie Atmosphere cu dantela bleumarin si trena detasabila. Probabil stii deja ca rochiile de mireasa cu trena detasabila sunt foarte populare, asa ca de ce sa nu ne bucuram de acest mic ,,artificiu” de croitorie si la alte ocazii? Aceasta rochie are o culoare deosebita, prezinta dublura si are texturi de satin, dantela si tulle. Decolteul in V si manecile scurte ii confera un plus de rafinament si o nota de senzualitate. 

Vrei sa pui accent pe accesorii, machiaj si coafura? Atunci alege o rochie simpla din punct de vedere al croielii si cromaticii. Iti recomandam o Rochie Atmosphere de seara din tafta cu crapatura adanca. Aceasta poate fi purtata cu succes la mai multe evenimente, schimband accesoriile. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iar ultima rochie din aceasta serie de recomandari este perfecta pentru vara: Rochia alba lunga Atmosphere.

Aceasta are o despicatura indrazneata pe picior, un decolteu in V acoperit cu tulle, este cambrata in talie si are un croi de printesa. Suntem siguri ca o vei indragi din prima clipa. 

La final, am vrea sa stim care este rochia sau care sunt rochiile tale preferate dintre cele prezentate si unde ai purta-o! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si