Iubire patimasa incheiata la...sectia de politie. Protagonisti? O romanca de 40 de ani si un belgian cu 20 de ani mai mare.

Un an de zile a fost liniste in paradis. Cornelia si David Jose s-au cunoscut  printr-o ruda a femeii.  A fost dragoste la prima vedere.

"A venit in Romania, ne-am intalnit, ne-am placut si asa mai departe"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cornelia locuia cu cei trei copii intr-o locuinta sociala. S-a mutat apoi in casa ridicata impreuna cu noul iubit. Toate bune si frumoase pana intr-o seara, cand certurile s-au transformat in bataie.

Totul din cauza unor cerinte sexuale pe care romanca nu le-a apreciat.

"Concubinul a vrut sa faca relatii sexuale intime cu mine, dintre care ne-am imbrancit. Nu ne-am batut si, daca l-am lovit, nu a fost cu rea credinta"

Belgianul are o alta varianta.

"Cine a zis prima data hai in dormitor cu mine. Si ma cunostea de doua ore. Cine? Nu eu"

Caftit serios de mai tanara partenera, belgianul a cerut ordin de restrictie impotriva celei cu care s-a iubit un an.

"L-a batut. Sotul meu a fost martor, ca l- a chemat sa-l salveze"

Ca sa nu existe niciun dubiu, belgianul si-a filmat iubita in timp ce il lovea. Omul a obtinut un ordin de restrictie prin care fosta partenera nu se mai poate apropia la o distanta mai mica de 200 de metri. Culmea, restrictia trebuie respectata, desi cei doi locuiesc inca in aceeasi casa.

Peste doua zile magistratii vor judeca si o cerere de evacuare a femeii depusa de cetateanul belgian.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si