Cristian Boureanu a primit o veste proasta din partea procurorilor. Dosarul sau penal a fost trimis in judecata la doar o luna de la comiterea faptei. Nu este el singurul acuzat si iubita sa mult mai tanara, Laura Dinca, va ajunge in fata judecatorilor. Anchetatorii spun ca aceasta ar fi mintit in declaratiile date in timpul cercetarilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ion Dinca, avocatul lui Boureanu: A revenit asupra unei declaratii data in prima zi cand se afla sub o puternica emotie si sub influenta celor din jur care spuneau ca Cristi Boureanu a lovit un politist. A facut o afirmatie pe care ulterior si-a retras-o.

Daca tot a fost finalizata cercetarea, Cristian Boreanu a vrut sa profite si el. Le-a cerut magistratilor sa-l elibereze din arestul preventiv.

Le-a spus judecatorilor ca nu reprezinta un pericol, nici pentru ancheta, nici pentru ordinea publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si