Iulia Ganea a fost izbită de o mașină și aruncată pe asfalt. Era pe trecerea de pietoni, ținută de mână de soțul ei, când un șofer neatent i-a schimbat pentru totdeauna, cel mai probabil, cursul vieții. Laurențiu este salvator de profesie, așa că el a fost cel care i-a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor. Viața Iuliei a fost salvată, bebelușul ei a trăit însă doar câteva ore. Iar Iulia s-a cufundat într-un somn adânc, in care a stat câteva luni.

S-a trezit, însă lumea în care ea trăiește nu este a noastră. Nu e în comă, dar nu se mișcă singură, nu vorbește și nimeni nu știe dacă înțelege ceva din ceea ce i se spune.

Citeste si: Mașina lui Ciprian Marica a accidentat mortal un angajat al ambasadei SUA! Vezi când s-a întâmplat totul!

Pe 18 mai s-au împlinit 5 ani de când lumea lui Laurențiu Ganea și a părinților Iuliei s-a dărâmat. Sunt 5 ani de când tânăra trăiește ca un bebeluș, dependentă de cei din jurul ei, pentru a o mișca, a o hrăni, a o schimba. Și, culmea, în acest munte de necazuri, Laurențiu Ganea nu și-a pierdut speranța, luptă pentru fiecare mișcare în plus a Iuliei, pentru fiecare clipire care poate însemna că a înțeles ce i se spune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În toți acești ani, soțul Iuliei și părinții acesteia au încercat imposibilul, au fost la clinici în țară sau străinătate și au încercat terapii neconvenționale, uneori chiar experimentale. Nu au fost decât rezultate timide până acum, însă nu și-au pierdut speranța.

Citeste si: A trecut un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Declarațiile care au răsturnat totul despre accident

”Ne-am specializat la domiciliu, facem recuperare zilnică cu diferiți kinetoterapeuți câte 3-4 ședințe. Am consultat mai mulți neurologi, neurochirurgi și alți specialiști dar din păcate pronosticul nu este prea îmbucurător deoarece cu cât trece timpul cu atât și șansele scad deoarece creierul se atrofiază. Speranța moare ultima și luptăm până la ultima șansă. Suntem alături de ea indiferent de situație, stăm zi și noapte cel puțin două persoane. Este o muncă infernală, trebuie întoarsă de pe o parte pe alta din două în două ore, toaletată. Este hrănită printr-o sondă gastrică la două ore, i se dau medicamente la 6 ore, mutată din patul de odihnă în patul de gimnastică și cărucior sau dispozitive de recuperare”, ne-a spus soțul Iuliei, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Diana și Ilie, doi tineri abia căsătoriți, au murit împreună! Tânăra era însărcinată

Șoferul care a lovit-o pe Iulia Ganea pe trecerea de pietoni e liber

Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietono de la jumătatea localităţii Cristian, din Brașov, în data de 18 mai 2015. Specialiştii au stabilit faptul că, la două ore după accident, șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,75 la mie, în sânge.

După ce a lovit-o în plin pe Iulia Ganea, pe trecerea de pietoni, autoturismul a mai rulat aproximativ 25 de metri şi s-a oprit în zidul unei case.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Liviu Neculicioiu a ajuns după gratii cu o sentință de doi ani și patru luni, din care a ispășit doar un an și două luni după care a fost eliberat condiționat.

În Instanță, familia Iuliei Ganea a obținut o despăgubire ce pare uriașă, de 1,5 milioane de euro, despăgubire de la societatea de asigurări. Decizia dată în urmă cu aproape doi ani de Tribunalul Ilfov nu a fost pusă în aplicare, decât partial.

”Decizia Curții de Apel este una executorie dar nu definitivă, a fost atacată la Înalta Curte de către societatea de asigurări. La insistențele avocatului, am reușit să obținem un sfert din sumă, adică 500.000 euro. Pentru restul de bani este un proces pentru executare silită. Pare o sumă mare, dar cheltuielile sunt imense cu personalul de acasă, cu medicamentele, cu recuperarea. Trebuie să obținem o sumă cât mai mare pentru întreținerea ei pe termen lung și a-i oferi o calitate a vieții cât mai bună și posibilitate  de recuperare indiferent de șanse”, ne-a mai spus Laurențiu Ganea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si