Jador de la Puterea Dragostei. Adevărul este că Jador nu și-a găsit o fată cu care să întemeieze o relație stabilă pentru că are deja una acasă.

Se pare că zvonurile că nu ar fi fost singur pe parcursul emisiunii Puterea Dragostei au fost adevărate.

Mai mult decât atât, Ella de la Puterea Dragostei, fosta lui iubită din concurs, a adus de multe ori vorba despre Georgiana, cea care îl așteaptă oriunde cu brațele deschise.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Jador de la Puterea Dragostei
Jador de la Puterea Dragostei

Citeste si: Adevărul despre sărutul dintre Jador și Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”. Cum a reacționat Marius?

Jador de la Puterea Dragostei. Cine este Georgiana?

Georgiana Elisei are 27 de ani și a terminat cursurile Universității Politehnice din București. Față de celelalte fete care au ajuns în sufletul lui se pare că fata se încadrează mai mult la categoria celor cuminți și simple.

Citeste si: Cine este Isabela, fata care s-a iubit la hotel cu Jador de la „Puterea Dragostei”? Imagini exclusive

Georgiana se iubește cu Jador de nu mai puțin de 7 ani, iar tânără îl sprijină necondiționat, chiar și atunci când e vorba despre participarea la un show de iubire. Georgiana l-a așteptat cuminte acasă și a știut dintotdeauna că solistul încearcă să cunoacă și alte domnișoare, dar nu a deranjat-o.

Jador de la Puterea Dragostei
Jador de la Puterea Dragostei

"A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Jador de la Puterea Dragostei.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”, susțin două vloggerițe, citate de playtech.ro.

Citeste si: Jador, imagini halucinante cu Antonia: „Uitați ce mi-a făcut! De gelozie, m-a prins în pat cu...”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si