Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, și de asemenea un fost concurent foarte îndrăgit și apreciat de fanii emisiunii „Puterea Dragostei”

Citeste si: Misterul cheilor din casa "Puterea Dragostei". Ce fete au duplicat cheile de acces (VIDEO)

Cine este fata pentru care a spus că ar reintra în competiție?

De la începutul carierei sale și până acum, piesele lui Jador au ajuns întotdeauna în trending.

Același lucru se poate spune și despre el. A ajuns să fie unul dintre cei mai râvniți burlaci, cucerind inimile multor domnișoare. Întrebat pe Instagram dacă se întoarce la „Puterea Dragostei”, Jador a răspuns: „Vin să o iau pe fata aia frumoasă”.

Jador a recunoscut că s-ar întoarce în competiție pentru o fată care i-a stârnit atenția. Cu toate acestea, rămâne un mister cine este domnișoara care i-a atras atenția cântărețului pentru că acesta nu a oferit niciun detaliu și a rămas discret.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Singur sau într-o relație?

Jador a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram pentru fani, iar prima dintre întrebările pe care le-a primit a fost legată despre viața sa amoroasă, iar artistul a răspuns scurt: „Sunt în pauză de la îndrăgosteli”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cântărețul a negat că ar fi în acest moment într-o relație, imediat după despărțirea de Georgiana, cea care i-a marcat existența.

Chiar dacă au avut parte de mai multe despărțiri, de fiecare dată drumurile lui Jador și al Georgianei s-au intersectat din nou. De această dată, se pare că nu va mai fi la fel, ruptura dintre ei pare fiind definitivă. Artistul i-a compus o melodie fostei iubite, unde și-a transpus toate sentimentele, intitulată „infidel”. Fostul concurent de la Puterea Dragostei este pregătit să înceapă un nou capitol din viața sa și vrea să aibă o familie în viitor. 

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Apucasem să compun versuri și să cânt pieasa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos. am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”, i-a anunțat Jador pe fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei” a fost vizitată de Moș Nicolae. Ce cadou superb a primit frumoasa șatenă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si