Close sidebar
Close sidebar

Japonia a fost invinsa cu 1-0 de Polonia, dar s-a calificat in optimile CM

Reprezentativa Japoniei a fost invinsa, joi, la Volgograd, cu scorul de 1-0, de selectionata Poloniei, in ultima etapa a Grupei H de la Cupa Mondiala. Japonezii s-au calificat in optimile de finala, incheind grupa pe locul doi, la perfecta egalitate cu Senegal, diferenta fiind facuta de criteriul fair play-ului (numarul de cartonase galbene).

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Golul a fost marcat de Bednarek, in minutul 59.

Japonia: Kawashima- H.Sakai, Yoshida, Makino, Nagatomo- G.Sakai, Shibasaki- Yamaguchi, Usami (Inui ’65), Okazaki (Osako ’47) – Muto (Hasebe ’82). Selectioner: Akira Nishino.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Polonia: Fabianski- Jedrzejczyk, Glik, Bednarek, Bereszynski – Kurzawa (Peszko ’79), Goralski, Krychowiak, Zielinski (Teodorczyk ’79), Grosicki- Lewandowski. Selectioner: Adam Nawalka.

Meciul a fost arbitrat de Janny Sikazwe, din Zambia.

De partea cealalta, Senagal a pierdut cu 1-0 in fata Columbiei si rateaza calificarea. E premiera la un Mondial ca o echipa sa nu treaca din grupe din cauza cartonaselor galbene.

Senegalezii au adunat 6 avertismente in 3 meciuri, in timp de niponii numai 4. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI