Jupiter în Berbec începând cu 20 decembrie 2022. Când Jupiter schimbă zodia, o zonă particulară din viața ta intră în centrul atenției. Întreaga concentrare va trebui direcționată în acel loc și nu pentru o săptămână-două, ci pentru un an întreg. 

Jupiter intră în Berbec începând cu 20 decembrie 2022

Jupiter în Berbec este eveniment foarte diferit față de ce ne va oferi tranzitul lui Jupiter în semnul Peşti.

Astfel, după o perioadă îndelungă de visare şi delectare în marea de posibilităţi, avem ocazia să le şi punem în acţiune.

Citește și: Mercur retrograd decembrie 2022: Cum sunt zodiile influențate de această mișcare în sens invers

Jupiter nu va sta mult în Berbec în 2022, dar va fi destul cât să ne facem o impresie generală despre cum va arăta următorul an.

Cum sunt impactate zodiile de tranzitul lui Jupiter în Berbec

Berbec

Jupiter îi va face pe Berbeci să fie mult mai energici față de obicei. Dacă până acum aceștia nu se simțeau plini de viață, iată că Jupiter vine cu un plus de energie și optimism!

Taur

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jupiter în Berbec îi va face pe Tauri să se reorienteze în privința carierei. Aceștia simt că se află într-o rutină, iar soluția pentru a scăpa de acest sentiment este aceea să se focuseze mai mult pe ceea ce le face plăcere.

Gemeni

Afacerile și planurile Gemenilor nu vor mai fi chiar atât de profitabile dar vei sta și analiza lucrurile pentru a găsi soluții de viitor.

În ultima perioadă a retrogradării vei deveni mai bun și vei reuși să te dezvolți.

Rac

Jupiter în Berbec îi poate afectape Raci în multe moduri, dar la început nu îți vei da seama de aceste lucruri. Dacă persoanele din jurul tău se vor plânge de anumite aspecte, Racii se vor chinui să le demonstreze contrariul.

Leu

Pe plan personal, există oportunități de resurse comune cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Poate fi vorba despre moșteniri, impozite, credite, nevoia de intimitate și transformare profundă.

Fecioară

Nativii Fecioară vor scăpa de problemele care le-au dat bătăi de cap în luna precedentă. Vor avea parte, în sfârșit, de liniște sufletească și vor primi răspunsuri pentru toate întrebările pe care le au. 

Balanță

În această perioadă, Balanțele sunt calme și dau dovadă de pace. Se vor reîntâlni cu anumite semnimente pe care credeau că le-au dat uitării.

Scorpion

Jupiter în Berbec aduce pentru Scorpioni mai mult timp liber și mai mult timp să se axeze pe ei înșiși. Profitați de această perioadă care vă va fi foarte benefică.

Săgetător

În această perioadă își pot găsi sufletul pereche, iar cei care sunt deja implicați într-o relație își vor face timpul necesar pentru a pleca într-o vacanță romantică cu persoana iubită.

Capricorn

Își vor găsi liniștea în ceea ce privește sectorul sănătății. Jupiter în Berbec le adue comunicare, acumulare de cunoștințe, relații cu rudele, în mod special cu frații și surorile.

Vărsător

Vărsătorii sunt favorizați financiar. Chiar dacă sunt cheltuieli mai mari, șansele de câștig sunt și ele la rândul lor pe măsură. Poate fi vorba despre creșteri salariale, prime sau bonusuri.

Pești

Peștii se bucură de revenirea lui Jupiter. Vor vedea că au mai multă încredere în propriile forțe, sunt mai optimiști și au șansa de a evolua.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 14 decembrie 2022. Zodiile care fac investiții importante. Este o zi bună pe plan financiar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si