Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Ce supriză i-ați făcut mamei?”

Karmen, artistă:   „Această piesă a fost surpriză de ziua mamei. Totul a început cu întrebarea „ce-i pot oferi eu celei mai importante persoane din viața mea”, un lucru care să nu fie obiect, care să nu fie ceva material și ceva să rămână pe viață. Este o piesă scrisă de mine din tot sufletul pentru mama mea.

Am organizat totul foarte repede și tind să cred că atunci când ceva trebuie să se întâmple, se întâmplă. Procesul lansării unei piese este un mai îndelungat. Se scrie piesa, apoi se produce într-un studio, ulterior se găsește un script pentru videoclip, se filmează videoclipul, se montează videoclipul, e un proces destul de complicat. Noi am reușit să facem asta în 3 zile. Efectiv i-am sunat pe frații mei și le-am zis să vină la studio că avem treabă. L-am sunat pe Cristian Miron, care este registrul videoclipului, și l-am rugat din suflet să filmăm.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „A avut emoții mama ta?”

Karmen, artistă:   „Am avut norocul să-și facă ziua în Dubai și atunci am reușit să facem totul cum trebuie, adică nu a trebui să ne ascundem, să mințim.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Te văd cu lacrimi în ochi.”

Karmen, artistă:  „ De fiecare dată când ascult piesa mă emoționez, pentru că înseamnă foarte mult pentru mine fiind și prima piesă scrisă de mine. Am pus tot sufletul acolo. O mamă pentru fiecare copil este cea mai importantă persoană până când îți vine copilul.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Cum te-a schimbat Sofi, fiica ta?”

Karmen, artistă:   „M-a făcut mult mai sensibilă și mult mai atentă la lucrurile importante, cum sunt familia, dragostea și să fii un om bun.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Cum este relația cu frații tăi? Vă înțelegeți bine?”

Karmen, artistă:   „Ne înțelegem foarte bine. Nu ne sunăm zi de zi, nu ne spunem te iubesc zi de zi, ne certăm și ne ciondănim, dar este dragoste cu năbădăi.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Planuri pentru sărbători?”

Karmen, artistă:  „Pe data de 23 cânt alături de familia mea la Sibiu, la un Christmas Party. Pe 25 facem Crăciunul acasă și de Revelion păstrăm tradiția: la munte.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Cum ați reușit să păstrați această surpriză pentru mama?”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Karmen, artistă:   „A fost simplu pentru că era plecată și foarte important nu i-am zis lu tata.”

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D:  „Dacă i-ai fi spus tatălui tău vă dădea de gol.”

Karmen, artistă:  „Nu-i cel mai priceput la a ține secrete.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si