După certurile din zilele trecute, Kinga a izbucnit în lacrimi tocmai în fața Biancăi. Cele două concurente de la "Casa Iubirii" s-au împăcat.

Citeste si: Radu și George își aruncă replici acide: „Curat nu prea, parfumat mai mult”

"A fost picătura care a umplut paharul. M-ai ajutat să mă descarc. Eu plâng foarte mult în mine. Ce s-a spus în emisiune, acele detalii dată de Nicolas pe mine m-au afectat", s-a destăinuit Kinga.

Citeste si: Bianca din Casa Iubirii, atac la adresa Kingăi: ”Nu poți face o propoziție cu sens normal”

bianca kinga casa iubirii

Kinga și Bianca, în lacrimi la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De ce a plâns Bianca

După momentul de descărcare al lui Kinga, a urmat Bianca. Ea a lăsat lacrimile să curgă, iar apoi i-a explicat moderatoarei Andreea Mantea ce s-a întâmplat. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"M-am simțit prost noaptea asta. Gândurile care m-au făcut să cedez au fost că eu de felul meu, cred că sunt puternică, fac față la tot și la orice, dar sunt zile când se adună tot acest stres, negativism", a spus Bianca.

Citeste si: Bianca de la ”Casa Iubirii”, în mijlocul unui alt scandal: ”Nu vreau să îmi cer scuze”

"Poate că răutatea pe care eu o dau altora vine tot peste mine, se întoarce Am o zi de om și două săptămâni de șarpe. Fetele vorbesc cu mine, dar băieții clar, sunt cei mai sensibili, eu au noroc că nu plâng de față aici cu noi", a mai spus Bianca.

Scenele au fost savurate și de băieții din emisiune. "Mai plânge și ea când. Să nu fim răutăcioși, poate chhiar are probleme", a spus unul dintre concurenți.  

Citeste si: Eliminare Casa Iubirii. Cine a părăsit competiția duminică?

"Nu simt că nu am energia de a fi fericită aici în casă. Eu nu mă dat bătută niciodată. Eu ca să primesc energie pozitivă, trebuie să dau eu prima ca să o primesc înapoi", a mai explicat Bianca înainte de a porni conexiunea video cu casa băieților.

Vezi întregul moment emoționant mai jos:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si