Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ce a putut s-o determine pe mama acestui bebelus sa-l abandoneze?! E greu de inteles!

Micutul a fost lasat pe o banca, in curtea Bisericii Catolice din Municipiul Husi, chiar daca afara erau nu mai mult de 17 grade. O minune a facut plansetul micutului sa fie auzit de o copila care trecea prin fata Casei Domnului.

Preot Catalin Rotaras, paroh biserica Sf. Anton, Husi:" Eram in camera si la un moment dat a sunat la usa parohiei o fetita, spunandu-mi ca a gasit un copilas la grota bisericii."

Mirat, preotul s-a dus sa vada cu ochii lui bebelusul care plangea. Parintele vicar l-a dus maicutelor ca sa aiba grija de el, apoi a sunat la 112. Nou-nascutul a fost dus la Spitalul din Husi si lasat in grija asistentelor.

"Cred ca are 10-12 zile. Mai mult nu are. Are 2,800 kg.", spune o asistenta.

"Deja ...(n.r. noi i-am dat nume).
Il cheama Raducu. L-ati botezat deja.
", a spus asistenta.

La scurt timp, politia a demarat o ancheta si au reusit sa o gaseasca pe cea care si-a abandonat pruncul. Este vorba despre o tanara in varsta de 28 de ani, din localitatea vasluiana Albesti. Tanara a fost deja audiata de politisti, carora le-a spus ca a recurs la acest gest pentru ca nu are posibilitati materiale sa-si creasca baietelul.
Ea a nascut sambata la Spitalul din Vaslui si mai are acasa o fetita de cinci ani. Inainte de a-si abandona pruncul, femeia le-a povestit maicutelor ca este intr-o situatie disperata! Le-a cerut mancare si le-a spus ca nu are cu ce sa-si mai creasca micutul si ca sotul a parasit-o. Acum, politistii au intocmit dosar penal pe numele ei, pentru abandon de familie. Cazul a intrat si in atentia celor de la Protectia Copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si