La mulți ani de Sfântul Ilie 2022. Pe 20 iulie este sărbătoare mare în Biserica Ortodoxă. Peste 153.000 de români își serbează onomastica de Sărbătoarea Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul. Dintre cei 153.353 de români aniversați de Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul, 113.355 sunt bărbați, iar 39.998 sunt femei.  

sf ilie 2022

La mulţi ani de Sfântul Ilie 2022: Mesaje, urări şi felicitări

[Sursa foto: Facebook]

Mesaje, urări şi felicitări de Sfântul Ilie

„La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala.

Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!”

„La mulți Ani si sa ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!”

„ La mulți ani, plini de fericire si de împliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zâmbete si soare in calea ta!”

„Ne gândim cu toții la tine si pentru ca astăzi este o zi speciala iți uram un sincer La mulți ani!”

Citeste si:  Postul Sf. Marii 2022: Tradiţii şi obiceiuri româneşti

sf ilie 2022

La mulţi ani de Sfântul Ilie 2022: Mesaje, urări şi felicitări

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfacții, multa sănătate, si Dumnezeu sa te călăuzească si sa orânduiască totul

cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce sta sa înflorească! “La mulți ani!”

„Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.”

„Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!”

„Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!”

„Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

sf ilie 2022

La mulţi ani de Sfântul Ilie 2022: Mesaje, urări şi felicitări

[Sursa foto: Facebook]

„Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa!”

„Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Ilie pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara”.

Citeste si: Rugăciunea către Sfântul Ilie 2022: Trebuie să o rosteşti în fiecare seară până pe 20 iulie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si