Marian McGlocklin (California) a fost diagnosticata cu boala Niemann-Pick, o afectiune genetica rara, care evolueaza rapid, ducand la marirea organelor, pierderea echilibrului, rigiditate musculara, dificultatea de a vorbi si dementa.

Sara si Paul, parintii

Marianei, sunt ingroziti de faptul ca fiica lor a uitat deja primele cuvinte, iar in curand ar putea uita chiar si sa mearga.
Marian a facut primi pasi pe 11 iunie si parintii se tem ca o regresie ar putea sa aiba loc in curand. Paul si Sara au observat in urma cu putin timp ca ceva nu este in regula cu fiica lor. Micuta a inceput inca de la varsta de 7 luni sa rosteasca cuvinte simple ca "hi" (buna) si bye (pa), si dintr-o data s-a oprit si nu a mai spus nimic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Medicii i-au prescris un tratament fetitei de un an care pare ca ar da rezultate.

Din pacate, medicamentele sunt foarte scumpe, iar familia spera ca oamenii cu suflet mare sa ii ofere Marianei o sansa la o viata normala, scrie Mirror. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si