Langoşi reţetă. Învaţă cum să faci aceste delicioase gogoşi umplute cu brânză, cunoscute sub numele de langoşi.
Langoşi reţetă. Le poţi umple şi cu gem de căpşuni, cremă de ciocolată, fructe, brânză dulce şi stafide, cubulețe de șuncă.
Langoşi reţetă. Iată cât de simplu se fac langoşile!
Langoşi reţetă. Ingrediente:
250 g faina
150 ml apa calduta
1/2 bucata cub de drojdie proaspata
1 praf sare
2 linguri zahar
2 cani ulei
Citeste si: Pleşcăviţă reţetă sârbească: Cea mai delicioasă reţetă
Langoşi reţetă. Pentru umplutura
200 g branza sarata sau alte umpluturi la alegere
Mod de preparare:
Nu mai trebuie să cumperi langoși deoarece rețeta tradițională de langoși pufoși poate fi foarte ușor pregătită acasă.
Citeste si: Colesterol. Cum îți poți curăța vasele de sânge de colesterol în mod natural. Ai nevoie de trei ingrediente
Langoşi reţetă. Dizolvă într-un castron drojdia şi amestecă cu apă călduţă, sare şi zahăr. Adaugă făina şi frământă bine preparatul, scrie retete.unica.ro
Pune aluatul frământat într-un vas uns cu ulei, acoperă cu un prosop. Lasă la cald, ferit de curent, să crească, pentru aproximativ 30 de minute.
Citeste si: Dulceaţă de căpşuni: Secretul bunicii pentru cea mai delicioasă reţetă
Pune ulei la încins într-o tigaie şi desfă cu o lingură, sau cu mâna, bucăţi din aluat crescut.
Langoşi reţetă. Se aplatizează (turtesc) bucăţile de aluat și, dacă nu le vrei simple, pune umplutura (de brânză, brânză cu verdeţuri, stafide, fructe, gem, etc.).
Citeste si: Ouă de prepeliță. Ce trebuie să știi despre ele înainte de a le cumpăra. Ce produc în organismul tău
Lipește marginile, ca într-un plic şi pune în uleiul încins, la prăjit, circa 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Se scot langoşile pe șervețele de hârtie şi se lasă la scurs. Fiecare bucățică de langoși se pudrează cu zahăr sau scorţişoară, după gust. Se servesc calde.