Un tanar in varsta de 30 de ani si-a ucis cu bestialitate mama in Popesti- Leordeni! Femeia, de 50 de ani, a fost gasita moarta chiar de sotul sau, pe treptele locuintei, dupa ce fiul ei i-a curmat viata cu 15 lovituri de cutit! La vremea respectiva, barbatul, care se afla sub tratament pishiatric, a avut un moment de tulburare si nu a realizat ce se intampla cu el!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Renuntase la medicamente si nu a constientizat crima! Drept dovada, dupa ce a fost investigat de medicii de la spitalul penitenciarului in care a fost internat si pus pe tratament, el si-a revenit! Nu isi amintea ca a omorat-o pe mama sa, asa ca si-a sunat tatal si l-a intrebat senin ce face femeia, in conditiile in care ii era dor de ea! Incet, incet, si-a dat seama ce a facut si a fost extrem de afectat”, au dezvaluit persoane din caz!

Aceleasi simptome cu ale criminalului din Popesti pare sa le aiba si Magdalena Serban, cea care, saptamana trecuta, a

ucis o tanara la metrou! Nici ea nu isi aducea, initial, aminte ca aruncat-o pe Alina Ciucu in fata trenului si refuza sa isi recunoasca fapta! Totusi, la scurt timp de la internarea la Spitalul Penitenciarului Jilava, si, dupa administrarea medicamentelor, si ea a devenit constienta si, intr-un final, a realizat fapta de o gravitate fara precedent!

“Ambii nu si-au mai luat tratamentul si au ajuns sa comita fapte incredibile, greu de inteles de cei din jur sau de opinia publica”, au spus anchetatorii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si