Marcel Toader si Mirel Palada sunt doua personaje controversate, care sunt in prim-plan in ultima perioada. Toader a fost protagonist in scandalul despartirii de Maria Constantin, iar Palada a socat saptamana trecuta, cand l-a luat la pumni pe senatorul Mihai Gotiu, in studioul B1 TV.

Cei doi mai au ceva in comun, pasiunea pentru rugby. Fost mare jucator, Marcel Toader a bifat 30 de selectii pentru nationala Romaniei, a jucat pentru Steaua, iar cariera si-a incheiat-o in Franta.

Dupa ce a revenit in tara, Marcel Toader a fost solicitat sa joace pentru echipa Dracula Old Boys, formata din fosti rugbysti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Toader a facut parte din lot pana acum 2-3 ani, cand a decis sa se retraga, pentrru ca nu mai putea faca fata din punct de vedere fizic. In schimb, la Dracula Old Boys a aparut Mirel Palada, sociolog si fost consilier al lui Victor Ponta. Fan al rugby-ului, pe care l-a practicat in tinerete, Palada a fost primit in Asociatia Dracula Old Boys si figureaza in lotul echipei care participa la diverse competitii amicale.

Mai mult, Palada apare intr-o fotografie in care imbraca un tricou similar celui purtat de Marcel Toader in urma cu cativa ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si