Un contract de 360.000 de lei  a fost scos la licitație în SICAP de către Societatea de Transport București. Scopul acestuia este  de a achiziționa a șase autocare supraetajate și rulate, de care are nevoie pentru a relua programul „Bucharest City Tour“.

Acesta a fost suspendat de trei ani. Aparent, prețul este mic, însă trebuie ținut cont de faptul că autobuzele vizate sunt second hand. STB punctează suplimentar, la evaluarea ofertelor, un număr cât mai mic de kilometri rulați, nivelul maxim fiind de 300.000.

Citeste si: A început recenzarea în București. Care sunt stațiile de metrou care găzduiesc punctele fixe în Sectorul 6

Contractul este pe o perioadă de 2 luni. Autobuzele trebuie să fie livrate, cel mai târziu, în 15 decembrie. Ofertele vor fi desfăcute în 3 octombrie.

Ce este programul „Bucharest City Tour“?

Programul „Bucharest City Tour“ este un program prin care STB punea la dispoziția turiștilor o linie specială de autobuze supratejate care îi plimba pe aceștia pe un traseu care conținea la cele mai importante obiective din oraș.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Abonamente STB online pentru elevi

Componenta financiară va reprezenta 70%, termenul de garanţie al produselor ofertate 10%, termenul de livrare 10%, numărul de kilometri rulaţi 10% (autobuzele vor avea un rulaj de maximum 300.000 de kilometri).

Licitaţia se va desfăşura prin procedură simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 3 octombrie.

,,STB va avea din nou autobuze turistice''

Mihnea Jida, membru în Consiliul de Administrație al Societății de Transport București

a anunțat pe pagina sa de Facebook inițiativa privind reluarea, în 2023, a programului Bucharest City Tour.

„STB va avea, din nou, autobuze turistice. Procedura de achiziţie a 6 autobuze supraetajate tocmai ce a fost lansată, ceea ce ne îndreptăţeşte să sperăm că îndrăgitul program Bucharest City Tour va fi reluat în următorul an. Este un serviciu indispensabil pentru orice capitală cu pretenţii de destinaţie turistică şi mă bucur că STB contribuie, în acest mod, la imaginea oraşului nostru, aşa cum poate fi el descoperit de oaspeţi, dar şi de bucureşteni. Îi mulțumesc directorului Adrian Criț pentru tot efortul depus pentru ca această idee să prindă contur”, a scris acesta pe Facebook.

Citeste si: O mașină a intrat într-un autobuz în Capitală. Mai multe persoane au fost transportate la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si