Ligi de la Puterea dragostei. "Eu nu înțeleg de ce insistă băieții pe tema asta cu pupatul. Dacă aveți dovezi, de ce nu le aduceți? Nu aduci chestii despre mine în emisiune, că ați adus destule. Mocanu m-a acuzat că plâng mami și tati dacă aud nu știu ce", a spus Ligi în emisiunea de luni "Puterea dragostei", conform kanald.ro.

Ligi de la Puterea dragostei

Ligi a vorbit cu fetele despre Andy, spunându-le că și-ar fi dorit să aibă o relație cu un bărbat care ar fi arătat ca Andy și ar fi avut caracterul lui None. "Dacă era Andy cu caracterul lui None era ce trebuie, mi-ar fi plăcut foarte mult", a mai spus Ligi.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei a fost trădat! Mesajul lui Baxter, după ce s-a spus că a luat bătaie de la None

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ligi de la Puterea dragostei.

Kevin, noul intrat în casa "Puterea dragostei", i-a cunoscut și pe băieți. El le-a mărturisit că e atras de Ligi.

Ligi de la Puterea dragostei. "Am fost fotbalist. Nu mai sunt profesionist, că sunt operat la menisc, am mâinile rupte, degetele rupte, acum joc de plăcere", le-a spus Kevin băieților.

Ligi de la Puterea dragostei

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Alex Zănoagă: "Eu îl iubesc pe Jador"

Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, dezbrăcată pe internet. Nu are niciun fel de inhibiții!

Ligi de la Puterea Dragostei, una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon, a reușit să atragă atenția și fostelor concurente.

Ligi de la Puterea dragostei

Ligi inainte de operatiile estetice: "Înainte de plastificare"

"Ups, peste ce dăm noi aici. Ligia înainte de a descoperi acidul sau operațiile, mai bine zis, înainte de plastificare", a spus Roxana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si