Nu e lucru usor ca pe umerii tai sa apese raspunderea unei tari intregi. Dupa scurta relaxare la pescuit in Ocean, Liviu Dragnea a plecat impreuna cu ministrul Agriculturii sa inspecteze linia frontului. Nu va speriati, e vorba doar de razboiul cu fenomenele meteo care ne pustiesc ogoarele, asa ca in loc de baterii antiaeriene, au testat rachetele antigrindina.

Dar acesta nu a fost decat momentul culminant al vizitei de lucru. Pana sa ajunga aici inaltii demnitari ai statului au trecut prin multe peripetii. Mari batai de cap le-a dat noroiul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ministrul Agriculturii are o mare problema. Culoarea cizmelor de cauciuc nu prea se asorteaza cu costumul. Gazdele se dau peste cap si ii gasesc imediat niste incaltari potrivite. Acum totul este pregatit. Ministrul se alatura colegilor de partid si actiunea poate continua.

Lansarea spectaculoasa ii ia insa pe Liviu Dragnea si pe Petre Daea putin prin suprindere.

Pana la urma insa, ministrul Agriculturii ii poate raporta sefului sau pe linie de partid ca misiunea a fost indeplinita. 

Vrancenii pot dormi linistiti, recoltele lor sunt protejate de rachetele ministrului Petre Daea.

"Eu am spus-o si o spun- E mai mult bine decat rau. Ca sa fie, bineinteles, si rastalmacit de presa o apreciere a unui om care stie ce vorbeste”, sustine Petre Daea, ministrul Agriculturii.

Toate-s bune si frumoase, chiar si cu aceasta ninsoare venita la sfarsitul lunii aprilie. Petre Daea, ministrul Agriculturii: "Daca sunteti pregatiti, mergeti cu mine sa va arat de ce spune inginerul Daea ca nu sunt probleme la acest moment”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si