Gabriela Firea a sugerat la un post de televiziune ca Irina, iubita lui Liviu Dragnea, se implica in guvernare. Imediat, liderul PSD i-a luat apararea iubitei sale, susutinand ca este o informatie falsa. El a facut si un apel catre secretarii de stat sau chiar ministrii sa fie anuntat daca ii suna cineva care se prezinta a fi Irina Tanase si le cere diverse favoruri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Liviu Dragnea sustine ca diverse domnisoare ar suna la membri ai Guvernului si, luand identitatea iubitei lui, ar solicita diverse favoruri. Seful PSD spune ca a auzit de cateva ori ca s-a intamplat acest lucru si ca persoana care suna nu este iubita lui, Irina. 

"Se spune despre Irina, iubita mea... ca conduce Guvernul. Am auzit astazi, exista niste doamne sau domnisoare care suna la diverse ministere si spun "Sunt Irina!” si cer diverse lucruri", a precizat Liviu Dragnea. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si