Stratul de zapada la munte a ajuns la 20 cm, a declarat, miercuri purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Maramures, Amalia Babici Man.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Traficul rutier a fost usor ingreunat numai pe o portiune a DJ 184 Cavnic- domeniul schiabil Cavnic- Pasul Rotunda, unde s-a intervenit cu utilajele pentru curatarea drumului. Acum pe aceasta portiune de drum montan se poate circula in conditii optime, iar cei care intentioneaza sa mearga la schi o pot face fara niciun fel de problema. Singurul aspect pe care trebuie mereu sa-l amintim e acela al pregatirii soferilor sau transportatorilor de marfa care trec prin judetul Maramures, sa aiba masinile pregatite corespunzator sezonului rece, sa aiba in vedere ca peste 80% din drumurile nationale si judetene traverseaza zone montane (Muntii Gutai, tibles si Pietrosul Rodnei n.red.) si sa respecte normele de conduita in trafic si lucratorii care asigura intretinerea acestor drumuri care se afla aproape in permanenta in teren", a spus Amalia Babici Man.

Drumul Judetean 184, DN 18 si DN 19 sunt drumurile cel mai des utilizate de transportatorii de marfa atat in interiorul judetului, cat si de firmele care transporta marfa din si in spre judetul Maramures.

Sursa: Agerpres


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si