Am trecut de la "Romeo şi Julieta", la "Florin şi Julia".  Iar iubirea lor nu cunoaste reguli si granite. Nimic nu poate să intervină între cei doi. Nimic în afară de Goofy. Căţelul a fost salvat de îndrăgostiţi de la moarte şi acum e parte din familie.

Pe cei doi îi aştepta Cupidon în Canada. "Acum trei ani eram în Canada, în Rocky Mountains.

Eu venisem din Victoria Island. Ne-am întâlnit într-un bar. Nu am apucat să stăm prea mult de vorbă. Am făcut schimb de numere de telefon. Eu m-am întors în State şi ea în Odessa.", a spus el.

Curajoasa Julia a decis să vină după Florin, în România! "Eu am făcut primul pas. Eu am mers la români, la 03.00 noaptea, în Galaţi. Şi singură stai cu valiza şi îl suni pe Florin şi el nu răspunde. Mi-a fost puţin frică, dar acum el este foarte bun.", a povestit si ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Povestea familiei Diumea e parca rupta din filmele americane. Florin a plecat la 28 de ani din ţară şi a deschis o companie de comunicare în California. Cu patru ani în urmă a avut o revelaţie. S-a intors in Romania si la marea, care parca il chema.  "La un moment dat am făcut acolo un filmuleţ prin care am încercat să promovez imaginea României şi cu cât am m-am concentrat mai mult pe acest documentar cu atât am realizat că îmi place ţara mea foarte mult.
"
, a dezvaluit el.

Julia a găsit puterea să zămbească şi să ne vorbească şi despre războiul ucrainea care i-a schimbat viaţa. "Am decis să ajut cât de mult am putut. Am colectat bani şi am cumpărat lucruri mai vechi de care aveau nevoie refugiaţii şi sodaţii. Un ajutor pentru ei", spune ea de ceea ce face.

Acum Florin vrea să-i convingă şi pe alţi americani să se mute în România. "Încercăm să aducem expaţi din Statele Unite şi Occident. Ca să facem asta, noi trebuie să avem un limbaj comun atunci când vine vorba de afaceri.", a spus el.

Julia este muza acestui inventiv antreprenor. Ea îl face să înţeleagă că dragostea este singura afacere în care poţi investii, fără contracte şi garanţii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si