Dominic Popa a murit in urma cu cateva zile, dupa o lunga suferinta provocata de o boala incurabila. Barbatul avea 41 de ani si lucra pentru o fundatie patronata de mama lui si care se ocupa cu sprijinirea copiilor aflati in dificultate. Mama lui, Maria, a fost bucatar-sef la Ambasada Marii Britanii din Bucuresti si in urma cu cativa ani si-a deschis un local cochet in Centrul Capitalei, un loc preferat de VIP-urile Capitalei.


In urma cu 6 ani, Dominic Popa a fost protagonistul unui scandal care l-a afectat extrem de mult. El a fost acuzat de trafic de droguri si de santaj sexual, o poveste care a fost mediatizata pe toate postruile de televiziune, la vremea respectiva. Toate acuzatiile au fost respinse de familia lui Dominic si puse pe seama incercarii de a discredita imaginea localului care devenise unul dintre cele mai bine-cotate din Bucuresti.

In ultimii ani, Dominic Popa s-a retras din afaceri si a preferat sa lucreze la fundatia mamei sale, ajutand sute de copii cu diverse probleme.Vestea mortii lui a fost una fulgeratoare, pentru ca multi dintre prietenii lui, printre care si VIP-uri, nu stiau ca este bolnav. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si