Luna Nouă are loc în data de 8 august 2021. Astfel, în luna august, Luna va avea 4 faze. prima fază va fi tocmai aceasta de Lună Nouă, ce se va întâmpla pe 8 august la ora 16:50.

De asemenea, pe 15 august, la ora 18:20, urmează Primul Pătrar. Pe 22 august, la ora 15:02, va fi Lună Plină, pe când ultima fază, Ultimul Pătrar, va avea loc pe 30 august la ora 10:13.

Totodată, Luna Nouă este considerată un simbol al începutului. Credința populară spune că este o perioadă bună pentru a începe o nouă relație de iubire. 

Tradiția mai spune că de Lună Nouă este bine să îți scrii dorințele pe o hărtie, să o arzi și să arunci cenușa spre Lună. Astrologii consideră că dacă începi o activitate de Lună Nouă aceasta este benefică și îți va aduce câștiguri.

Lună Nouă august 2021: Cum sunt afectate zodiile?

Luna Nouă, care va avea loc pe 8 august 2021, vine cu vești extrem de bune pentru trei zodii: Leu, Fecioară și Berbec.

Conform astrologilor, Berbecii își vor găsi jumătatea în această perioadă de Lună Nouă. Acestia vor putea sa-și deschida sufletul către o alta persoana ce va deveni va avea o importanta majora in viata acestora.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lună Nouă august 2021: Cum sunt afectate zodiile?
Lună Nouă august 2021: Cum sunt afectate zodiile?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop pentru săptămâna 9-15 august 2021. O săptămână plină de provocări și situații neprevăzute pentru unele zodii

Pe de altă parte, Lei, se vor simți excelent, fiind în centrul atenției, așa cum le place, și primind numeroase aprecieri.

Pentru Fecioare Luna Nouă va veni cu o energie destul de pozitivă. Astfel, fecioarele sunt mulțumite în primul rând de ele însele, ceea ce este destul de greu de obicei având în vedere că sunt persoane pretențioase și critice. Exista posibilitatea ca si fecioarele să își poata gasi jumătatea. Totodată, este o perioadă benefică din punct de vedere profesional pentru Fecioare, care fie pot găsi un loc de muncă mai bine plătit, fie își pot deschide o afacere care, la prima vedere, pare să aibă succes.

Lună Nouă august 2021- Cea mai buna Luna Nouă a anului 

Soarele este in Leu, la fel si Mercur, astfel sporind magia, comunicarea și  verva între unele zodii. Cele doua se afla sub puternica influenta a lui Saturn cel retrograd in Varsator. Astfel, în aceasta perioada totul trebuie facut cu prudenta, caci orice forma de a iesi in evidenta poate starni invidia cuiva.

Luna noua din august va fi in zodia Leu si este considerata cea mai buna Luna noua a anului. Ea are puterea de a intrerupe puternicele energii ale lui Uranus aflat in Taur. Si nu este doar o simpla Luna noua in Leu. Este una care se petrece chiar pe 8 august (8.8),

ziua in care se deschide Portalul Leului. Asadar, luna august nu este un moment pentru a fi nesabuit sau frivol, caci altii ar putea fi afectati mai mult decat crezi.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Lună Nouă august 2021: Cum sunt afectate zodiile?
Lună Nouă august 2021: Cum sunt afectate zodiile?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii august 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Venus in Fecioara pana spre mijlocul lunii isi doreste mai multa atentie indreptata catre familie, casa, partener. Din 11 august, Mercur i se alatura si el, aducand mai multa meticulozitate, mai multa organizare. Mercur in Fecioara este despre a-i ajuta pe ceilalti. Iar daca iti doresti o schimbare in viata ta, atunci incearca sa fii mai practic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si