În această perioadă vom avea parte de transformări la nivelul relațiilor cu partenerul de viață, sde ituații în care ne vom pune creativitatea la încercare.

Ce schimbări aduce Luna Nouă în Berbec în viața zodiilor?

Luna nouă în Berbec este despre energii puternice ale conjuncției dintre Soare și Venus care creeaza noi oportunități, noi începuturi cu anumite persoane care există deja în viața noastră sau cu cele pe care le vom întalni în această perioada.

Marte este guvernatorul zodiei Berbec, și are o anumită alianta cu planeta Venus, a iubirii, mai ales in primele zile ale lunii aprilie.

Toate aceste transformări se vor produce odata cu sosirea lui Mercur cel rapid, planeta comunicarii, a calatoriilor si a ideilor, in zodia Berbec. Proiectele si sperantele pe care le aveai pot fi duse la bun sfarsit, mai ales dupa perioada de confuzie din trecut, din zodia Pesit.

Luna noua in Berbec iti da sansa sa oferi mai multa energie directiei in care iti doresti sa mergi pe viitor. Si Pluto, planeta transformarii si a schimbarii, va interactiona intr-un anume fel cu Luna noua, dar si cu Venus,iar asta inseamna ca tot ceea ce ti-ai propus se va indeplini intr-un final.

Însă, vor exista si anumite parti negative ale acestei perioade, și anume influenta lui Neptun te-ar putea duce intr-o directie mai intunecata li totodata ar putea iesi la iveala unele adevaruri pe care ai prefera sa le tii departe de cei apropiati tie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mare atentie si la oamenii din jurul tau care ar putea sa te manipuleze cu partea lor intunecata si cu oo energie negativa pentru a te domina atunci cand nu te astepti.

Luna noua in Berbec. Ce aduce nou acest aspect astrologic
Luna noua in Berbec. Ce aduce nou acest aspect astrologic[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Berbec- caracteristici, personalitate, cariera si relatii

Ce zodii vor fi favorizate in această perioadă?

Acest eveniment va fi benefic mai ales pentru unele dintre zodii. Acestea vor fi protejate de univers si darurile divine, având parte de noi inceputuri spectaculoase pe plan sentimental și pe planul comunicarii cu cei din jur.

Astfel, patru dintre zodii vor fi protejate de în aceasta perioada, si anume, Săgetătorul, Vărsătorul, Capricornul și Fecioara.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În această perioada, unele zodii vor avea parte de multa iubire, o buna comunicare cu cei din jur, oportunitati noi de afaceri. Luna noua in Berbec mai aduce echilibru pe plan spiritual, momente de incarcare cu energie pozitiva,

ganirea dintr-o nouă perspectiva sau o relansare la locul de munca, însa pentru unele dintre zodii exista riscul de blocaj emotional, insa pot evita acest lucru prin mai multa concentrare pe ceea ce au de indeplinit.

Această perioadă ne va lărgi orizontul comunicării cu ceilalți, vom putea spune tot ceea ce simțim. Însă trebuie să fim foarte atenți, deoarece acest tranzit ne va face să vorbim uneori fără să gândim prea mult și fără să ținem cont de consecințele care vor apărea sau dacă am ofensat pe cineva drag. Acest lucru se întâmplă mai ales din cazua agresivității zodiei berbec, dar și a planetei Mercur, care este foarte rapidă.

Citeste si: Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si