Lună Plină 1 august 2023. Faza lunară completă, pornind de la lună plină la lună plină, durează cu aproximație 29 de zile și 12 ore. În perioada următoare, vom avea parte de lună plină pe data de 1 august 2023.

Ce reprezintă fazele lunii? Formele diferite în care apare Luna observată de pe Pământ. Se creează în funcție de poziția Lunii în raport cu dreapta Pământ-Soare.

Foarte important este faptul că variază datorită mișcării de revoluție a Lunii în jurul Pământului.

Lună Plină 1 august 2023. Care sunt celelalte faze ale lunii?

Luna Nouă în august 2023- se produce atunci când Luna se interpune între Pământ și Soare, Discul este luminat de pe fața nevăzută. Are loc la șapte zile după Ultimul Pătrar- 16 august.

Primul Pătrar în august 2023 – în această fază, Luna este la o depărtare de 90° est, față de Soare. Observăm doar jumătate din discul lunar iluminat (jumătatea din dreapta). Are loc la șapte zile după Lună Nouă- 24 august

Lună Plină 1 august 2023: Ce este bine să faci în această zi pentru a avea noroc în dragoste?

Lună Plină 1 august 2023: Ce este bine să faci în această zi pentru a avea noroc în dragoste?

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Lună Plină august 2023: Surpriză pentru unii nativi. Ce spun astrele?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna Plină în august 2023 – de data aceasta, Luna se află la 180° de Soare. Putem vedea tot discul lunar iluminat. Se produce la șapte zile după Primul Pătrar- 1 august.

Ultimul Pătrar în august 2023 – Luna se află la o elongație de 90° vest, față de Soare. De data aceasta, vedem iluminată jumătatea din stânga a discului lunar.

Se produce la șapte zile după Lună Plină- 8 august.

Luna Plină din 1 august 2023, sub semnul Vărsătorului

Următoarea Luna Plină, din 1 august 2023, va fi sub semnul Vărsătorului. Ca și caracteristici, este o Lună rebelă, în căutare de libertate. Te va ajuta să te redescoperi, să găsești resursele pe care nici nu bănuiai că le ai. Energiile pozitive vor fi resimțite de toate zodiile.

Citește și: Luna Nouă august 2023: Cum sunt zodiile influențate? Noroc mare pentru unii nativi

Vărsătorul este cel de-al 11-lea semn din zodiac, este o zodie de aer simbolizată de Purtătorul de Apă. Este caracterizat prin ape dătătoare de viață, de cunoaștere și inspirație asupra lumii. Semnul este condus de Uranus, planeta revoluției, a trezirii și a impredictibilității.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fazele Lunii august 2023

Fazele Lunii august 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Superstiții legate de Luna Plină

Există și o serie de superstiții legate de Luna Plină. Din bătrâni, se spune că femeile care privesc o lună plină pot rămâne însărcinate. Cele care nasc în această perioadă se spune că vor avea copii puternici și sănătoși tun.

Citește și: Astrologie august 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

De asemenea, e o perioadă propice pentru a te îndrăgosti. Conform tradițiilor, acele cupluri care se formează sub semnul Lunii Pline sunt cele mai trainice. De asemenea, se îndeplinesc și dorințele legate de dragoste puse în această perioadă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si