Lună Plină 13 iulie 2022. Luna plină din 13 iulie care se formează în zodia Capricornului poate avea un impact puternic asupra vindecării karmei, dar şi a unor temeri.

Luna plina din iulie orbitează mai aproape de Pământ decât orice alta Lună plină din acest an, fiind astfel cea mai mare și mai strălucitoare superlună din 2022! 

Este momentul în care fiecare zodiile trebuie să lase trecutul în urmă şi să îmbrăţişeze noul.

Lună Plină 13 iulie 2022: Ce zodii vor avea parte de o schimbare majoră în viaţă?

Luna Plina în Capricorn  face un aspect de conjuncție cu Pluto retrograd în Capricorn. Din 13 iulie 2022, cele 12 semne zodiacale pot avea parte de cele mai profunde conexiuni, dar şi emoții la cote maxime.

Pluto este planeta transformării, regenerării în semnul Capricornului. Energia Capricornului se bazează pe reguli, regulamente, lideri, autorități, modalități demodate, ce vor trebui transformate. Mai mult, este posibil să ne confruntam  cu unele lucruri incomode în această perioadă.

Luna în semnul Capricornului va pune accentul pe cele mai importante responsabilități din viața noastră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii- ce ne aduce luna plină în Capricorn

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii ar trebui să se apuce să facă economii în aceste zile, între 13 și 15 iulie. Astfel vei putea să pleci în vacanța mult visat sau să sprijini pe cineva drag.

Taur

Pentru tauri este posibil să apară noi cheltuieli, impozite, posibile amenzi pentru care este bine să fie pregătiți din timp.

Dacă pleci în vacanță, vei folosi probabil o parte dintre economiile adunate în iarnă.

Gemeni

Relația de cuplu poate fi mai tensionată, dar Venus favorizează relațiile și buna înțelegere astfel că va combate influența Lunii pline. Luna plină poate avea o influență benefică asupra unor situații dificile cu care te confrunți și te va ajuta să le rezolvi.

Citeste si: Horoscop săptămânal 11- 17 iulie 2022: Zodiile care au parte de o perioadă de "foc"!

Rac

Luna plină din Capricorn se opune Soarelui din Rac și astfel planurile legate de bani, câștiguri, investiții sau călătorii nu se vor materializa. 

Leu

S-ar putea să ai nevoie de sprijinul persoanei iubite pentru a pune în practică unele planuri mai dificile. Va fi alături de tine, chiar dacă te va deranja uneori cu critica. 

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Fecioarele nu stau prea bine din punct de vedere financiar, și al șanselor. Astrele te obligă să bați pasul pe loc, nu se întrevăd deloc schimbările de care ai nevoie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Zodiile care se vor îmbogăţi până la sfârşitul anului

Balanță

Luna plină aduce, de data aceasta, vești mai puțin bune legate de sănătate. Problemele medicale de lungă durată, afecțiunile care necesită intervenții chirurgicale sau noi analize pot apărea când nu te aștepți, vei fi nevoit să mergi prin spitale pentru tine sau pentru cineva drag.

Scorpion

În relaţia de cuplu, ar fi bine să te concentrezi pe lucrurile mărunte, care vă fac pe amândoi fericiţi. Ieşiţi din casă, mergeţi la un restaurant pentru o cină în doi, chiar dacă nu aveţi nimic de sărbătorit, sau la cinematograf. Vă va ajuta să treceți peste momentele tensionate de azi.

Săgetător

S-ar putea să apară unele probleme în cuplu, însă trebuie să-ți păstrezi calmul. Încearcă să ocolești discuțiile tensionate și să te gândești la soluții.

Citeste si: Asteroidul Vesta în astrologie. Ce este și cum influențează zodiile

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

O vacanță în doi plină de romantism va fi de bun augur pentru Capricorni. Cheltuielile vor crește, dar te vei bucura de câteva zile deosebite. 

Vărsător

Apar noi responsabilități în carieră. Nici relațiile nu sunt prea bune. Toate neplăcerile pe care le vei întâmpina se datorează Lunii pline din 13 iulie.

Pești

Pentru pești, situația financiară este delicată în această perioadă. Te așteaptă cheltuieli mari și, probabil, vor fi afectate și economiile făcute până acum. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si