Lună Plină în zodia Balanței pe 16 aprilie. În aprilie, fenomenul de Lună Nouă va avea loc destul de devreme, în sâmbăta Floriilor. Află ce se întâmplă cu zodiile de Lună Plină în Balanță de pe 16 aprilie 2022! 

Citeste si: Luna Noua 1 aprilie 2022: Cum sunt zodiile afectate acest fenomen?

Fazele lunii diferite forme în care poate fi văzută luna, care nu sunt întotdeauna aceleași. Aceste modificări se raportează la începutul lunii în raport cu Pământul și Soarele. Ciclul lunar alcătuit din 28 zile și format din patru faze principale: Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru). În cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii. 

Ce rezerve Luna Plină?

Luna plină se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce lună în diferite faze, energia se va schimba.

Lunile pline sunt cunoscute pentru că aduc sentimente și emoții intense.

Fazele lunii aprilie 2022

Lună nouă 31 mar. 2022

Semiluna în creștere din 1 apr. 2022 la 8 apr. 2022

Luna primul trimestru 9 apr. 2022

Luna în creștere din 10 apr. 2022 la 15 apr. 2022

Lună plină 16 apr. 2022

Citeste si:  Cand se schimba ora in primavara din 2022?

Luna în scădere din 17 apr. 2022 la 22 apr. 2022

Luna al treilea trimestru 23 apr. 2022

Semiluna în scădere din 24 apr. 2022 la 29 apr.

2022

Zodiile și Luna Plină în aprilie

Luna Plină în Balanță poate aduce diverse mici probleme de familie, u rudele, cu frații, cu părinții care au nevoie de sprijin. 

Berbec

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna Plină le va arăta realități la care nu s-au gândit până acum. Va da frâu liber visurilor, fanteziilor și va dori să intre în contact cu simțămintele sale cele mai profunde. Intuiția și creativitatea vor fi la cote maxime.

Taur

Se angajează într-o viață socială intensă, au beneficii notabile rezultate din relațiile de prieteni și pot închega noi și promițătoare prietenii. Sunt avantajați dacă lucrează în grup și pot avea rezultate excelente în acest sens.

Gemeni

Se vor face remarcați pe plan profesional și în sfera socială. Pot obține o promovare sau mărire salarială și se concentrează pe succesul locului de muncă.

Rac

Caută să aibă parte de experiențe inedite, vor să aibă parte de experiențe, inedit, interesant, caută să experimenteze călătorii către meleaguri îndepărtate.

Leu

Sunt puși sub luminile reflectoarelor. Primește o atenție specială din partea celor apropiați. Este în punctul în care se poate dedica unor transformări importante în ceea ce privește destinul său.

Fecioară

Vor participa în această activitate la multe evenimente sociale unde vor face contact noi. Își consolidează relația de cuplu, o tratează cu seriozitate și nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea disfuncționalităților din aceasta. 

Balanță

Se axează și se dedică planului profesional, oferă atenție lucrurilor de amănunt și are pretenții de la propria persoană.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Scorpion

Câștigă popalaritate pe arena socială și vine în centrul ateției, lucru pe care și-l dorește de foarte mult timp. Vor avea suficientă perseverență pentru a face tot ceea ce a propun în toată această activitate.

Săgetător

Vrea să prețuiască și preferă confortul de acasă. Stă cât mai mulți prieteni alături de familie, rude și. Se poate gândi să-și redecoreze locuința sau chiar mai mult să o schimbe cu o nouă. La orice plan se gândește legat de casă și de familie va avea un real succes.

Citeste si: Venus intra in Pești deschis cu 5 aprilie 2022. Cum sunt afectate zodiile de acest tranzit al planetei iubirii

Capricorn

Este diplomat și are o forță de convingere ieșită din comun. Mereu găsește o modalitate prin care să ceară ceea ce dorește fără a deranja pe cineva. 

Vărsător

Pune accentul pe valorile personale, individuale. Se dedică proiectelor personale, de afaceri prin care poate majora mai simplu veniturile.

Pești

Vor face o schimbare majoră de look prin care le va fi mai ușor să îi atragă pe jur. Sunt îndrăzneți, activi și se bucură de tot ceea ce oferă viața. Au timp la dispoziție pentru a începe un proiect important pentru ei, însă nu au răbdarea necesară pentru a duce la capăt.

Citeste si: Cea mai norocoasa zodie in aprilie 2022. Horoscop complet pentru a patra luna a anului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si