Lună plină în Scorpion 16 mai 2022 se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba. Lunile pline sunt cunoscute pentru faptul că aduc  sentimente și emoții intense, însă pot reveni și unele situații nerezolvate din trecut.

Pe 16 mai 2022 vom avea Lună plină în Scorpion

Pe 16 mai luna plină ajunge în zodia Scorpionului și se va axa pe energie, pe piețele de valori, pasiunea fizică, sentimentele profunde, dar și răzbunarea. Astfel, vor exista căi pentru a face anumite schimbări, iar pentru a renunța la trecut trebuie să investim în viitor: investiții, dezvoltarea personală și propriile valori.

Citeste si:  Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022: Surprize majore pentru aceşti nativi!

Zodiile își vor vindeca rănile din trecut, iar pentru anumiți nativi apare șansa unei noi povești de dragoste.

lună plină scorpion 16 mai 2022- eclipsă totală

Aspectul din 16 mai creează și o eclipsă totală de Lună

Eclipsa totală din mai este prima din anul 2022 și va oferi pe cer un adevărat spectacol, în nuanțe de roșu care poartă numele de „Luna Sângerie”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 12 mai 2022. O zi extrem de norocoasă pentru trei zodii. Decizii importante de luat în dragoste

Luna se va afla în zodia Scorpion, lucru care nu s-a mai întâmplat din 25 aprilie 2013. Este momentul în care zodiile vor împrumuta caracteristici ale Scorpionilor și se vor lupta cu o versiune mai sensibilă a lor.

Totodată, energia Lunii va ajuta zodiile să își descopere inspirația în tot ceea ce fac și îi va face mai concentrați.

Cum sunt afectate zodiile de Luna plină în Scorpion

Fenomenul de Lună plină din zodia Scorpion care va avea loc pe 16 mai 2022 aduce vești extraordinare pentru majoritatea zodiilor. Iată ce se întâmplă din 16 mai cu zodiile!

Berbec

Din 16 mai, Berbecii vor ști să își exprime mai bine dorințele. Nativii Berbec vor avea o atitudine din ce în ce mai clară și îi vor cuceri pe cei din jurul lor prin modul de abordare a unor teme sensibile.

Taur

Taurii vor porni într-o aventură financiară în care vor da totul sau nimic. Dacă vor fi atenți, investiția pe care sunt gata să o facă va fi de bun augur.

Gemeni

Gemeni excelează pe plan sentimental, trec prin niște stări de-a dreptul extraordinare. Vor fi luați prin surprindere de persoana iubită.

Citeste si: Jupiter în Berbec, începând cu 10 mai 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic

lună plină scorpion 16 mai 2022- eclipsă totală

Rac

Racii se vor implica mai mult în activitățile de familie. Vor deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur mai ales când vine vorba de realizat lucruri mărețe mai din nimic.

Leu

Nativii Leu îi vor responsabiliza pe cei din jur, în special când vine vorba despre copii sau frați mai mici. Vor deveni adevărați profesioniști, îndrumători fără egal.

Fecioară

Nativii Fecioară vor deveni mai stăpâni ca niciodată pe propriile forțe. Vor ieși din anonimat și vor fi atente la cuvintele pe care le rostesc, multe dintre Fecioare vor avea puterea de a schimba gândirea celor din jur.

Balanță

Balanțele vor trăi momente pline de euforie. Vor fi puse pe distracție, iar unii nativi ar putea petrece chiar și în afara granițelor țării.

Scorpion

Scorpionii vor fi mai așezați și în același timp mai prudenți. Evenimentele care vor avea loc în următoarea perioadă și la care vor participa și ei vor fi trecute printr-un alt filtru.

Săgetător

Luna plină aduce relaxare în viețile nativilor Săgetător. Vor avea șansa să se bucure de lucrurile frumoase pe care le oferă viața. De pe 16 mai vor avea o perioadă excelentă.

Capricorn

Nativii Capricorn vor fi trași la răspundere. Pot fi afectați de această perioadă în care Mercur este retrograd. Vor da un examen important.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

lună plină scorpion 16 mai 2022- eclipsă totală

Vărsător

Vor analiza și vor arunca lucrurile de care nu mai au nevoie din casă. Vor fi puși pe modernizări și renovări, iar o parte dintre ei vor petrece mai mult timpul în grădină.

Pești

În următoarea perioadă vor comunica mult. Vor fi deschiși spre dialog, în special dacă urmează să facă o schimbare din punct de vedere profesional.

Citeste si: Mercur retrograd 2022. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 mai- 3 iunie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si