Lună Plină în zodia Berbec pe 9 Octombrie 2022. Ciclul lunar este format din patru faze principale, și anume: Luna nouă, Primul Pătrat (Primul sfert), Lună plină, Ultimul pătrat (al doilea trimestru). Toate aceste cicluri merg de la iluminarea totală a satelitului, Lună plină, până la ascunderea sa totală, Luna nouă. 

Ce semnificație are Luna Plină în astrologie

În astrologie, Luna Plină  este elementul care prin intermediul Universului ne ajută să ne schimbăm și să ne dezvoltăm.

Atunci când este Lună Plină, intervine un conflict între Soare și Lună, asemenea Yin și Yang. De aceea, Luna Plină scoate la suprafață adevărul.

Potrivit astrologilor, energia crește odată cu Luna nouă și atinge apogeul două săptămâni mai târziu, odată cu Luna Plină. Fermierii plantează când este Lună Nouă și culeg roadele atunci când este Lună Plină. În astrologie, Luna Plină reprezintă recolta, perioada în care culegi roadele. 

Luna plină  se referă la confortul și odihna noastră. Însă, în fiecare lună, pe măsură ce lună intra în diferite faze, energia se va schimba, va crește în intensitate.

Citeste si: Luna Nouă în Balanță pe 25 septembrie. Cum impactează zodiile prima lună nouă din toamna anului 2022

De asemenea, faza de luna plina este cunoscuta pentru a aduce sentimente si emotii la cote maxime, si mai mult pot reveni si unele situatii nerezolvate din trecut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În octombrie, luna plină va fi pe data de 9 octombrie 2022.

Cum sunt afectate zodiile de Lună Plină în Berbec

Luna Plină în Berbec are o influență puternică asupra oamenilor. Aceasta aduce o motivație puternică în viața fiecărui semn zodiacal de a-și intuiția pentru a-și îndeplini scopurile.

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor înceta speculațiile care au fost făcute în ultima perioadă despre ei. Adevărul iese întotdeauna la suprafață și se vor simți eliberați de povară. Aveți mai multă încredere în voi și în potențialul vostru!

Taur

Nativii zodiei Taur au noi oportunități pe plan profesional. O nouă ofertă de job îți este propusă. Cântărește bine decizia pe care vrei să o iei. Nu te grăbi!

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă destul de stresantă și agitată.

Citeste si: Horoscop 4 octombrie 2022. Două zodii au noroc în plan financiar. Atenție, situații neprevăzute!

Pot începe conflicte cu cei apropiați. Încercați să aveți grijă la cuvintele pe care le spuneți deoarece puteți răni oameni.

Rac

Pentru nativii Rac se anunță o perioadă cu multe cheltuieli. Învățați să economișiți bani și să nu îi mai dați pe orice lucru de care nu aveți neapărat nevoie!

Leu

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Leii vor fi axați pe fapte bune și gesturi frumoase față de cei din jur. Simt că trebuie să ajute oamenii atât cât pot, pentru a le aduce un zâmbet pe față. Nu uitați, orice lucru se întoarce!

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie atente în perioada următoare la oamenii de lângă ei. Chiar dacă aceștia zâmbesc, nu înseamnă că sunt neapărat prieteni. Vor realiza care sunt oamenii de care e bine să se înconjoare de acum înainte. 

Balanță

Balanțele au nevoie de multă organizare în perioada următoare. Aceștia au multe lucruri pe care nu le-au rezolvat încă și simt că sunt copleșiți. Organizați-vă cât mai bine pentru a duce totul la bun sfârșit.

Scorpion

Scorpionii vor fi puși pe multe surprize frumoase pentru cei din jur. Îi surprind pe apropiați cu lucruri frumoase, drept recunoștință pentru ajutorul primit la un moment dat.

Săgetător

Săgetătorii au în plan să se plimbe în următoarea perioadă. Își doresc să viziteze cât mai multe locuri cu persoana iubită sau prietenii, lucru care se va și întâmpla. Profitați de vremea frumoasă de afară!

Capricorn

Capricornii se vor împăca în următoarea perioadă cu o persoană cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Acest lucru îi va bucura, deoarece simțeau o povară distanța dintre ei. Profesional, o nouă oportunitate de job apare pe neașteptate!

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de foarte multe provocări în perioada următoare. Apar lucruri cu care nu s-au mai confruntat până acum. În final, vor ieși mult mai puternici!

Pești

Peștii se vor simți foarte liniștiți în această zi. Vor lăsa toate probleme și energia negativă deoparte și se vor bucura de relaxare.

Când va fi următoarea lună Plină

Următoarea lună plină va avea loc pe data de 8 noiembrie 2022.

Lună nouă

25 oct. 2022
Semiluna în creștere

din 26 oct. 2022 la 31 oct. 2022
Luna primul trimestru

1 nov. 2022
Luna în creștere

din 2 nov. 2022 la 7 nov. 2022
Lună plină

8 nov. 2022
Luna în scădere

din 9 nov. 2022 la 15 nov. 2022
Luna al treilea trimestru

16 nov. 2022
Semiluna în scădere

din 17 nov. 2022 la 23 nov. 2022

Citeste si: Mercur în Balanță începând cu 11 octombrie 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest tranzit al planetei comunicării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si