Fazele lunii 2022  sunt reprezentate de diversele forme în care poate fi văzută luna și care sunt întotdeauna aceleași.

Aceste modificări se raportează la poziția lunii în raport cu Pământul și Soarele.

Ce semnificație are luna Plina în astrologie

Luna plină  se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba.

Citeste si: Luna Plină 12 august 2022: Surprize majore pentru toate zodiile

De asemenea, faza de lună plină este cunoscută pentru faptul că aduce sentimente și emoții intense, însă pot reveni și unele situații nerezolvate din trecut.

Cum sunt afectate zodiile de luna Plină în Vărsător

Berbec

Berbecii vor avea de înfruntat foarte multe aspecte. Chiar dacă ești omul care le acceptă întotdeauna, de data aceasta conjucturile astrale predispun și la o ușoară energie nervoasă și agitație. Trebuie să aștepți puțin înainte de a lua o decizie.  Relaxează-te, ia totul pe rând, cu calm și răbdare. Poți apela la ajutorul celor din jur.

Taur

Luna plină afectează domeniul profesional al Taurului într-o modalitate care nu este tocmai pe placul acestuia.

Veți simți stări de anxietate. Vă veți lua revanșa în ceea ce presupune planul profesional. Ai încredere în capacitățile tale și vei reuși.

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă pozitivă pentru ei, căci dragostea va pluti în aer.  Este drept că faptul că luna plină va fi în Vărsător te va obliga să îți depășești anumite limite, însă acest lucru va fi benefic pentru tine.

Vei ajunge acolo unde nu credeai nici tu că vei putea reuși.

Rac

Pentru nativii din Rac vor fi sentimente multiple. Pe de-o parte veți resimți anxietate, dar pe de altă parte veți avea parte și de fericire. Vei primi vești de la o persoană din trecut, însă vei decide să faci o mică pauză sub formă unei călătorii de unul singur.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 19 iulie 2022. Norocul este de partea acestei zodii. Cele mai mari dorințe i se vor îndeplini

Sunt șanse mari să fie călătoria vieții tale. Ea va veni la pachet cu o mare revelație!

Leu

Nu ne putem pune în calea destinului. Chiar dacă încercăm să ne opunem, Universul tot își va face treaba așa cum știe el mai bine. Luna plină de pe 11 august aduce pentru nativul Leu o frumoasă poveste de dragoste și sentimente răvășitoare. Acest nativ, oricât de mici îi erau speranțele de a se îndrăgosti din nou, va fi readus la viață de puterea dragostei. Un vis va fi împlinit pentru leu.

Fecioară

Fecioara experimentează conexiuni puternice cu o persoană cunoscută recent și pe care nu și le poate explică de niciun fel.

Se pare că totul se va resimți ca în basme. Bucură-te de magia lunii!

Balanță

Indiferent că este implicat sau nu într-o relație, sufletul acestui nativ trece prin experiențe la un nivel înalt care îi pot schimba percepțiile asupra lumii și asupra celorlalți. Nativii zodiei Balanță își vor da seama de potențialul pe care îl au.

Scorpion

Scorpionii trebuie să își asculte cât mai bine intuiția, căci ea nu dă greș niciodată. Nu este cazul să iei acum decizii bazate pe frică. Ascultă-ți sufletul și nu vei avea decât de câștigat.

Săgetător

Săgetătorii pot  explora un domeniu nou la locul de muncă sau se implică 100% într-un proiect care îi poate schimbă viitorul. O persoană foarte apropiată îți va da o veste foarte bună. Starea de sănătate a acesteia va fi înfloritoare, lucru care îl face pe Săgetător să răsufle ușurat.

Capricorn

Capricornii se vor redescoperi pe ei înșiși. Va fi o perioadă ce se va axa mai mult pe partea spirituală. Veți încerca un nou sport, care vă va da un impuls pozitiv.

Vărsător

Pregătește-te pentru zile în care vei străluci și îți vei atinge potențialul maxim. Ce este bine de știut este că nu trebuie să îți ignori starea de sănătate.  Proiectele tale încep să prindă contur și o serie de schimbări sunt pe cale să ia loc în viață ta. Încearcă să ieși din zona de confort și să îți învingi fricile. Principiul care îți va guverna perioada următoare: acum ori niciodată!

Pești

O perioada în care va fi solicitat la maximum și mai ales în chestiunile ce țin de cămin, amenajări, schimbări de mediu sau de locuința. Într-un capitol al vieții tale vei avea parte de o satisfacție foarte mare. Vei cunoaște cu adevărat sentimentul de ACASĂ.

Când va fi următoarea luna Plină

Prima lună plină din ultima lună de vară va avea loc pe data de 12 august. Aceasta va fi ultima lună plină din această lună, următoarea va avea loc pe data de 10 septembrie 2022. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În astrologie se spune că, o lună plină este vazută ca un apogeu, un punct culminant. Oamenii confundă deseori Luna plină cu un timp pentru a manifesta, în timp ce aceasta practică este mai potrivită în timpul lunii noi.

Citeste si: Horoscop 10 august 2022. Două zodii primesc o sumă de bani. Schimbări neașteptate pentru acești nativi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si