Luna plină  se referă la confortul, securitatea și odihna noastră. Totodată, în fiecare lună, pe măsură ce luna intră în diferite faze, energia se va schimba. Lunile pline sunt cunoscute pentru faptul că aduc sentimente și emoții intense, însă pot reveni și unele situații nerezolvate din trecut

Luna plină pe 16 mai 2022

Pe 16 mai luna plină ajunge în zodia Scorpionului și se va axa pe energie, pe piețele de valori, pasiunea fizică, sentimentele profunde, dar și răzbunarea.

Astfel, vor exista căi pentru a face anumite schimbări, iar pentru a renunța la trecut trebuie să investim în viitor: investiții, dezvoltarea personală și propriile valori.

Citeste si: Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022: Surprize majore pentru aceşti nativi!

Zodiile își vor vindeca rănile din trecut, iar pentru anumiți nativi apare șansa unei noi povești de dragoste.

Berbec

Berbecii se vor confrunta cu câteva probleme care țin strict de ei. Aceștia se pot lupta cu anumite probleme din trecut care se pare că le dă multe bătăi de cap, este vorba despre un aspect de care ei s-au atașat foarte mult:bani, investiții, povești de dragoste. Pot exista schimbări la locul de muncă.

Taur

Accentul cade pe relații, vor fi nevoiți să renunțe la o relație care nu mai are succes.

Odată ce veți renunța la aceasta vă veți da seama că vă este mai bine. Poate fi vorba despre o relație de dragoste de lungă durată sau despre o relație în afaceri. 

Citeste si: Horoscop de weekend 7-8 mai 2022: Două zile de coşmar pentru aceste zodii

Dezvoltați-vă încrederea în propria persoană și investiți într-o energie bună! Prin călătorii și educație o să luați o decizie care să vă fie favorabilă.

Prietenii și familia vă vor susține și vă vor ajuta.

Gemeni

Gemenii vor fi atenți la chestiuni legate de serviciu, de activitatea lor zilnică. Au nevoie de mai multă relaxare și de mai mult timp pentru propria persoană, deoarece pot apărea probleme de sănătate. Vor primi răspunsuri pentru întrebările pe care le au de foarte mult timp.

lună plină 16 mai 2022

Rac

Racii vor trebui să renunțe la niște obiceiuri vechi care nu le mai plac. Poate fi vorba despre lucruri care le dau bătăi de cap, atitudinea lor față de copii sau chiar o poveste de dragoste care a devenittoxică și care nu mai are viitor. 

Leu

Leii sunt plini de emoții care au legătură cu căminul. Poate fi vorba de niște lucruri care ar trebui aruncate sau chiar schimbarea locuinței. Se vor gândi mai mult la propria persoană și se vor axa pe munca zilnică.

Fecioara

Fecioarele gândesc și comunică diferit față de modul cum au făcut-o până acum. Vor pleca într-o călătorie pentru a-și pune ordine în gânduri. De asemenea, poate fi vorba despre cineva important care îi va ajuta pe nativii Fecioară să rămână cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop: Zodiile care primesc o mărire de salariu la începutul verii

Fecioarele vor avea parte și de distracție în următoarea perioadă care o să îi ajute să iasă din stres și  să comunice mai bine.

Balanță

Balanțele vor renunța la anumite valori și convingeri personale pe care le aveau până acu, dar s-au convins că acestea nu îi ajută cu nimic și decid să scape de ele. Fiți deschiși către lucrurile noi și comunicați mai mult cu cei din jurul vostru, vă va fi de folos!

Scorpion

Scorpionii sunt favorizați, dar tot ceea ce înseamă vechea personalitate a nativilor în relații trebuie să se modifice, trebuie să devină mai responsabili pentru a putea atrage noi persoane în viețile lor. Vor ieși cât mai mult și vor socializa. Poate fi vorba despre o nouă relație de dragoste.

Săgetător

Anumite lucruri din trecut care vă neliniștesc ar trebui să plece, mai ales dacă acestea nu vă mai sunt utile. Trebuie să vă concentrați pe activitățile de zi cu zi și pe sănătate. Stima de sine și valoarea vă vor ajuta. Venituri mai mari decât cele de obicei. 

Capricorn

Veți pune punct unor prietenii sau veți ieși din anumite grupuri sociale care nu vă mai ajută sau chiar au devenit dăunătoare. De asemenea, ați putea renunța la anumite obiective pe care v-ați chinuit să le realizați.

lună plină 16 mai 2022

Vărsător

Veți renunța la actuala carieră, fie nu vi se potrivește ceea ce faceți, fie aveți o atitudine nepotrivită. Vești bune pe plan financiar.

Pești

Va exista o ruptură definitivă care ar putea întâmpina piedici. Prietenii, dar și propria persoană vă vor ajuta să rezolvați această schimbare. Sunteți conștienți că această renunțare trebuie să aibă loc de mai mult timp și sunteți hotărât ca în următoarea perioadă să luați o decizie.

Citeste si: Mercur retrograd 2022. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 10 mai- 3 iunie

 

 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si