Mafiotul de origine albaneză a fost executat cu nu mai puțin de 18 focuri de armă. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, cunoscut infractor, a fost victima unei răzbunări mafiote, vineri.

Elis Rroshkodoli fusese dat în urmărire internațională după ce îl înjunghiase, după un filaj de câteva zile, pe Jean Sassu. Imediat după atac, reușise să fugă din România în Turcia, după care a ajuns în Belgia, țară în care a continuat să comită diferite infracțiuni.

Mafiotul albanez Elis Rroshkodoli, asasinat la Charleroi, cu 18 focuri de armă

Mafiotul de origine albaneză, originar din Shkodra, a fost executat vineri, 30 august 2024, în Charleroi, Belgia. Nu se știe cine este ucigașul, însă autoritățile au motive să creadă că ar fi vorba despre o răzbunare sau de un conflict între bande rivale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„(Elis Rroshkodoli n.r.) A venit în București cu două zile înainte de atac, s-a cazat la un hotel din zona de nord și l-a urmărit pe Jean Sassu în tot acest timp. Când a ajuns la momentul respectiv, l-a înjunghiat în spate.

Apoi a dispărut. A profitat de întârzierea poliției, deoarece după două ore la frontieră a zburat în Turcia", a scris presa din România după atacul asupra omului de afaceri bucureștean.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si