Femeia a depus la Parchet, prin intermediul avocatei sale, mai multe documente din momentul in care era internata la psihiatrie in Spania, acolo unde a avut parte de un tratament.

In aceste documente tutori ar fi fratele si tatal acesteia, adica cei doi ar fi trebuit sa aiba grija de ea si sa se ocupe de tratamentul ei. Asadar, cei doi ar putea fi trasi si ei la raspundere pentru ca nu s-au ingrijit ca Magdalena Serban sa aiba in continuare parte de un tratament adecvat, relateaza Romania TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ea este in continuare internata la spitalul penitenciar Jilava, acolo unde i se va face o expertiza care va arata daca are sau nu discernamant. in cazul in care se constata ca nu a avut discernamant, ancheta va fi oprita, iar Magdalena Serban va fi internata intr-un spital de specialitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si