Potrivit ministerului Apărării de la Moscova, dronele navale ucrainene au atacat o navă a Flotei Mării Negre. Atacurile rusești au făcuut victime în Ucraina. Un băiețel în vârstă de șase ani a fost ucis, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui bombardament în regiunea Herson.

Mai multe explozii puternice au avut loc în Crimeea

Mai multe explozii puternice au avut loc în Crimeea

[Sursa foto: Captură Telegram]

Un copil a fost ucis în urma bombardamentelor

Joi, Ucraina a declarat faptul că a doborât 17 din cele 22 de drone rusești. Un copil a fost ucis în sudul țării de un bombardament de artilerie.

De asemenea, potrivit biroului procurorului general al Ucrainei, un băiat în vârstă de șase ani a fost ucis, iar alte patru persoane, inclusiv fratele său în vârstă de 13 ani, au suferi răni în urma bombardamenteor rusești, asupra satului Novodmitrivka din regiunea Herson. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un nou atac rusesc lângă granița României. Porturile de pe Dunăre, lovite puternic de ruși

" Obuze inamice au lovit o casă privată şi curtea acesteia", potrivit Biroului Parchetului General. Totodată, forţele aeriene ucrainene au declarat faptul că au doborât drone în mai multe regiuni din sudul şi nordul Ucrainei.

"În noaptea de 14 septembrie 2023, de la ora 21:00 la 2:30, invadatorii ruşi au atacat Ucraina cu mai multe grupuri de (drone) de tip Shahed-136/131 din trei direcţii",

potrivit forțelor aeriene ucrainene.

Trei drone au survolat regiunea

Mai mult decât atât, guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Serhii Lîsak, a spus faptul că trei drone au survolat regiunea. Mai multe clădiri au fost avariate. 

O altă parte a regiunii a fost lovită în timpul nopții de rachete și artilerie. Inițial a căutat să bombardeze țintele ucrainene cu rachete. Rusia a apelat anul acesta din ce în ce mai des la Shaded. Shaded este o dronă kamikaze, iraniană, care se confecționează ușor. Aceasta poate deruta apărarea aeriană pri dimensiunile mai mici și viteza redusă.

Citește și: Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

Sursa: Digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si