Păsările au fost văzute de oamenii care se aflau pe plajă. Aceștia s-au înghesuit pentru a vedea păsările tropicale,care se aflau la doar 25 de metri de plajă în Port Washington, un oraș la 27 de mile nord de Milwaukee, Milwaukee Journal Sentinel.

„Este uriaș. Asta este de necrezut”, a spus Jim Edelhuber de la Waukesha, un pasionat de observare a păsărilor și fotograf care s-a grăbit să vadă specia tropicală.

Mai mulți flamingo au ajuns în statul american Wisconsin. Este pentru prima oară în istorie. Spectacolul creat de păsările roz

Citește și: Asistenta acuzată de rănire și uciderea bebelușilor a trimis o fotografie ”bolnavă” unor părinți: ”Am țipat să deschidă incubatorul”

Păsările au părut să fie mulțumite de vreme, deoarece în Wisconsin s-au înregistrat 27 de grade în prima zi de toamnă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cea mai mare parte a timpului, păsările au dormit pe malurile plajei. Biologii care studiază schimbările faunei sălbatice susțin că păsările au ajuns în statul nordic după ce au fost îndepărtate din Mexic și Cuba. Cauza migrării ar fi rafalele intense ale uraganului Idalia.

Zeci de flamingo au apărut în locuri neobișnuite din SUA în urma furtunii- inclusiv Indiana, Kentucky, Ohio și Pennsylvania. De asemenea, aceștia au fost observați înotând în apele din Florida pentru prima dată într-un secol.

Este pentru prima oară în istorie când păsările flamingo sunt văzute în Wisconsin 

Păsările obișnuiau să trăiască în statul american Sunshine până când au fost vânate până la pragul dispariție la începutul secolului al XIX-lea, atunci când tendințele modei s-au orientat spre popularitatea penelor.

Această specie de flamingo din Florida reprezintă doar 1% din populația globală de flamingo și trăiesc în medii semi-domesticate, conform Comisiei pentru conservarea peștilor și faunei sălbatice din Florida.

Mai mulți flamingo au ajuns în statul american Wisconsin. Este pentru prima oară în istorie. Spectacolul creat de păsările roz

Citește și: Un jurnalist a fost bătut crunt de un grup de adolescenți. Minorii au vrut să-i fure bicicleta. „Îmi pare rău”

„Am văzut (flamingo) doar în călătoriile noastre în Aruba. Va trebui să trimit fotografii cu asta sau rudele noastre din Georgia nu vor crede”, a mărturisit Debbie Gasper din Port Washington, care a făcut scurta călătorie pe malul lacului împreună cu soțul ei Mark.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Flamingo nu este însă „prima” pasăre celebră care a făcut o vizită istorică în Wisconsin în acest an. Tanagerul de culoarea flăcării- o pasăre tropicală portocalie strălucitoare- a fost observat în stat, în apropiere de Cudahy, în luna mai.

Mai mulți flamingo au ajuns în statul american Wisconsin. Este pentru prima oară în istorie. Spectacolul creat de păsările roz

Citește și: "Sunt 100% nevinovat". Care au fost ultimele cuvinte ale unui condamnat la moarte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si