Aceasta este femeia care se crede mama, desi si-a pierdut cunostinta de la alcool, in fata fetitei sale de numai 8 ani. Zilele trecute, femeia a plecat cu copila la magazinul din sat, dar  nu ca sa-i cumpere  fetei bomboane, ci sa ia o sticla cu alcool. A dat pe gat atat de multe pahare, incat a adormit pe marginea drumului.

"Maica-sa era beata, jos. Au luat-o si mama si fata si au dus-o acasa"
"Cand a gasit-o baiatul ala in seara aia, dormea acolo si copilul tremura langa ea"

Micuta nu s-a desprins de langa mama pana cand n-au fost amandoua vazute de niste vecini.  Oamenilor li s-a facut mila de cele doua, le-au urcat in masina si le-au dus acasa. Acolo insa, femeia a inceput sa-si loveasca fiica, iar micuta a sarit in masina vecinilor si nu a mai vrut sa plece.

"Au luat fetita a venit in masina, au adus-o la mine acasa si am tinut-o vreo doua zile. I-am dat de mancare"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cand s-a trezit din betie, in loc sa vina la vecini sa-si recupereze fetita,  asa zisa mama a decis sa sune la politie, croind un scenariu bolnav.

"A anuntat seara la 112, stiind cine a dus-o pe ea acasa, stiind cine i-a dus fetita, dar ea totusi a sunat la 112.

Seara fata s-a agatat de mine si a zis ca eu nu ma duc acasa cu mama"

"Politia spune ca dumneavoastra ati abandonat-o.

Nu, nu. Toata lumea a intrat in alerta, cum s-o abandonez? eram disperata, va dati seama"

Mama Valentinei neaga ca si-ar fi abandonat copila si spune ca telefonul la politie era intemeiat, pentru ca micuta obisnuieste sa plece des de acasa. Recunoaste insa ca iubeste bautura aproape la fel de mult ca pe cele doua fiice ale ei.

"Consumati bauturi alcoolice?
Doamna, mai servesc, de ce sa zic ca nu. Ca oricare femeie. Te mai duci la camp, beau o bere, un suc, de ce sa zic ca nu.
Cand a disparut fetita, consumaserati bauturi?
Nu, ca fusesem la Galati ca luam alocatia de stat si pentru cealalta fata, ca mai am una si iau de la Galati"


Politistii au ajuns rapid la concluzia ca tot ceea ce spune femeia este o minciuna si au amendat-o cu suma de 500 de lei. Asistentii sociali din comuna stiu de multa vreme de conditiile in care traieste Valentina, insa nu au instiintat inspectorii de la Directia pentru Protectia Copilului.

"Am demarat o ancheta in acest caz. Din datele preliminarii pe care le avem, rezulta ca este un caz de neglijenta.

Pana acum, asistentii sociali din comuna v-au facut vreun raport despre situatia fetitei? Nu, nu am stiut, ne-am sesizat din presa despre acest caz."

Este foarte posibil ca, in urma anchetei, mama fetitei sa fie decazuta din drepturile parintesti.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si